21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Cât de mult a suferit Lidia Fecioru din dragoste? Viața a pus-o de multe ori la încercare, până să devină femeia de astăzi: „Mi-am dat seama, în timp, că cei care m-au rănit nu au avut noroc”

Publicat peIn articol:


Lidia Fecioru are o poveste de viață impresionantă. Terapeuta, care a câștigat simpatia oamenilor de-a lungul timpului prin aparițiile sale televizate, a trecut prin multe încercări, până să ajungă femeia puternică de astăzi.

Invitată recent în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, aceasta a vorbit deschis despre suferințele în dragoste, dar și despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o.

Citește și: Lidia Fecioru a mărturisit ce i-ar fi plăcut să nu se știe despre ea! Ce îi sfătuiește pe oameni: „Sunt unele lucruri care trebuie ținute în secret și o să spun ce”

Lidia Fecioru, o femeie pe care viața a făcut-o să fie de neclintit: „Mi-am dat seama, în timp, că cei care m-au rănit nu au avut noroc”

Lidia Fecioru a ajuns să îi ghideze pe oameni și să le fie sprijin, dar puțini știu că ea însăși a trecut prin experiențe marcante, în trecut. Cunoscuta terapeută recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să facă față obstacolelor întâlnite în viață.

A suferit mult și s-a ales cu lecții importante, dar toate au ajutat-o să devină omul din prezent: „Viața pe care am avut-o m-a făcut puternică. Mi-am dat seama, în timp, că cei care m-au rănit nu au avut noroc. Nu e o bucurie pentru mine că n-au avut noroc.

Lidia Fecioru

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Știi? Nu e important de câte ori cazi, important e de câte ori te-ai ridicat. Dacă te-ai ridicat de zece ori și ai căzut de nouă, e perfect. Important e să nu dai vina pe nimeni atunci când ai căzut, pentru că nu este decât vina ta. E vina ta că ai fost credul, că ai iertat, că ai trecut cu vederea, că n-ai înțeles.”, a mărturisit Lidia Fecioru, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Lidia Fecioru a aflat în noaptea nunții că soțul său va avea un copil cu o altă femeie! „A venit o femeie însărcinată și…”

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost întotdeauna perfecte pentru terapeută. Lidia Fecioru nu s-a ferit să dezvăluie că s-a confruntat cu decepții în dragoste, în tinerețe:

„Adiță Voicu: Cât de mult ați suferit din dragoste în tinerețe?

Lidia Fecioru: Foarte mult. Dar vezi, chestia asta nu e bună, că m-a făcut să mă iubesc acum doar pe mine. Tu ce crezi, că dacă a trecut cineva printr-o situație și n-a învățat lecția, n-o ia din nou?”, a povestit Lidia Fecioru, în emisiunea amintită.

Lidia Fecioru

[Sursa foto: Captură YouTube]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri