11.8 C
București
marți, 21 martie 2023

Cătălin Itu s-a afișat cu răni pe față. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul: „Apreciez enorm grija voastră” / FOTO

Publicat pe


  • Cătălin Itu s-a afișat cu răni pe față
  • Ce s-a întâmplat cu fotbalistul

Astăzi, a avut un loc între SC Oțelul și Politehnica Iași. Meciul nu a fost lipsit de incidente, după ce unul dintre fotbaliști a fost lovit de un adversar cu o gheată. Cătălin Itu a fost scos de pe teren cu targa, ca urmare a loviturii primite din partea lui Costin Ghiocel.

Cătălin Itu s-a afișat cu răni pe față

După minutul 25, moment în care ambele echipe aveau scorul egal de 1-1, Cătălin Itu a fost lovit cu gheata de Costin Ghiocel. Fotbalistul de la Politehnica Iași a încercat să meargă spre poartă, dar atunci a intervenit fundașul Costin Ghiocel.

Cătălin Itu a fost văzut cum cade la pământ, iar susținătorii echipei Politehnica Iași au intrat imediat pe teren. Pentru câteva moment, Cătălin Itu a rămas inert și a speriat întreaga echipă. Ca urmare a situației grave, mijlocașul a fost scos de pe teren, cu targa și dus de urgență la spital.

Cum se simte fotbalistul

După ce a primit îngrijiri medicale, Cătălin Itu a postat și prima imagine după ce s-a afișat cu răni pe față. Sportivul a ținut să le mulțumească fanilor și celor prezenți la meci pentru că și-au făcut griji.

Într-o postare distribuită pe Facebook, Cătălin Itu a mărturisit că se simte bine și că a avut nevoie de ajutorul medicilor, care i-au imobilizat gâtul cu un guler medical.

Din imagine, se poate observa că mijlocașul a fost lovit și în zona pometului și are mai multe copci. Din fericire, sportivul nu a avut nevoie de îngrijiri suplimentare din partea medicilor, care s-au asigurat că starea sa este una bună și că nu trebuie transportat la spital.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere! Din fericire, sunt bine, nu e nimic grav. Apreciez enorm grija voastră și gândurile bune. Doamne ajută”, a scris Cătălin Itu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Cătălin Itu și iubita, mai îndrăgostiți ca niciodată! Fotbalistul nu se dezlipește nici măcar o clipă de blondină / PAPARAZZI

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri