1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Câți bani trebuie să îi plătească Adrian Mutu fostei soții, Alexandra Dinu, după ce a pierdut procesul intentat de aceasta

Publicat pe


Adrian Mutu a fost dat în judecată de fosta soție, Alexandra Dinu, după aproximativ 19 ani de la divorțul dintre cei doi. Fosta jurată de la „Românii au talent” și-a dat în judecată fostul soț și a cerut poprirea salariului său pentru a-și recupera banii pe care sportivul îi datora.

Alexandra Dinu a luat decizia de a-și da în judecată fostul soț pentru ca acesta să acopere datoria față de ea și fiul lor, Mario, adunată pe o perioadă mai lungă, cerând și poprirea salariului fostului fotbalist.

Conform deciziei pronunțate de Judecătoria Buftea, Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu, mama primului său copil, 123.254,15 euro şi 419,78 lei, după ce a pierdut procesul pe care i l-a intentat aceasta, iar instanța i-a pus poprire pe conturi fostului fotbalist. Decizia nu este însă una definitivă, iar antrenorul Rapidului are la dispoziție 5 zile pentru a face apel.

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

De ce s-a destrămat căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format un cuplu timp de trei ani înainte de a divorța în 2003. Cei doi au împreună și un băiat, Mario, acum în vârstă de 20 ani. Multă lumea a fost surprinsă atunci când cei doi au anunțat că divorțează, iar ei au vorbit foarte puțin până acum despre motivele care au dus la despărțire.

Recent, Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani și-a lansat cartea autobiografică „Revenirea din infern”, în care vorbește și despre căsnicia cu prima lui soție, Alexandra Dinu.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit”, povestește Adrian Mutu.

Fostul fotbalist recunoaște că între el și fosta lui soție a existat o iubire foarte mare însă problema principală a fost faptul că amândoi erau foarte tineri.

„A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Mutu în cartea lui.

Citește și:
Dani Oțil, declarații despre cel de-al doilea copil: „Următorul născut îi va purta numele…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri