1.9 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Câți frați are, de fapt, mama Geta? Puțini știau acest detaliu despre ea: „Mi-e foarte drag când ne întâlnim”

Publicat peIn articol:


Mama Geta a reușit să strângă, de-a lungul timpului, o comunitate impresionantă în mediul online și să creeze o legătură specială cu cei de acasă. Nu s-a ferit să împărtășească cu cei care o urmăresc momente importante din viața de familie, însă puțini știu că mama lui Culiță Sterp provine dintr-o familie numeroasă.

Citește și: Ce a apărut pe contul mamei Geta, la scurt timp după ce Culiță Sterp a fost reținut de polițiști: „Un singur lucru să nu uitați…”

Mama Geta are 11 frați: „Mi-e foarte drag când ne întâlnim”

Ileana Sterp a publicat recent, pe canalul personal de Youtube, un vlog în care a împărtășit cu cei care o urmăresc câteva momente din sânul familiei.
Printre altele, sora lui Culiță a surprins și câteva imagini cu frații mamei sale, în timpul unui eveniment la care au participat împreună, iar cu această ocazie le-a dezvăluit internauților faptul că mama Geta  provine dintr-o familie cu 12 copii: „Aici mama râdea cu fratele ei și cu cumnatul ei. Iar aici, la masă, la fel, sunt frați de-ai mamei, cumnate, cumnați. Familia e foarte mare, mama are încă 11 frați, sunt 12 cu tot cu ea.

Mi-e foarte drag când ne întâlnim cu toții.”, a declarat Ileana Sterp, în cadrul ultimului vlog, publicat pe canalul personal de Youtube.

Mama Geta, alături de fratele și cumnatul ei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: ”Regretă mult și este marcat de această întâmplare.” Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar- kfetele.ro

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut: „Un singur lucru să nu uitați…”- bzi.ro

Mama Geta are o soră care îi seamănă leit

Nu este prima oară când în mediul online se răspândesc imagini cu frații mamei lui Culiță. În urmă cu mai mult timp, Getuța Sterp a publicat o fotografie cu sora mamei Geta, iar fanii au rămas surprinși de cât de mult seamănă cele două: „Doamna din poză e sora mai mare a mamei mele. „Tușa Mărie”. Astăzi este ziua ei și vreau să îi spun „La mulți ani cu sănătate și tot ce este mai bun și mai frumos, în lume!”.

Citește și: Mama Geta, afectată de scandalul lui Culiță de la botezul din Madrid! Nu suportă să își vadă fiul nedreptățit: „Dacă mie nu îmi place cineva cum cântă, trec mai departe”| EXCLUSIV

E genul acela de persoană care are mereu o vorbă bună și o prăjitură cu care să te servească, când îi calci ușa. O iubesc și îi doresc tot ce îi doresc mamei mele!”, scria Geta Sterp în urmă cu ceva timp, pe contul personal de Instagram.

Fotografia postată de Getuța Sterp, cu sora mamei sale

[Sursa foto: Captură YouTube]

 Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri