27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Ce a picat la subiectul 3 de la BAC, sesiunea de toamnă 2023. Vezi ce eseu au avut de scris absolvenții de liceu

Publicat peIn articol:


Bacalaureat toamnă 2023. Ce eseu au avut de rezolvat candidații la subiectul al 3-lea la proba scrisă Limba și Literatura Română?

Subiectul 3 Bacalaureat toamnă 2023

UPDATE! La examenul de Bacalaureat2023, sesiunea a doua, candidații au avut de redactat un eseu, prin care să prezinte tema și viziunea despre lume, dintr-o operă a lui Mihail Sadoveanu.

Astăzi, 16 august 2023, candidații înscriși la sesiunea din toamnă de la Bacalaureat 2023 susțin prima probă scrisă a examenului, la Limba și Literatura Română.

Conform regulamentului examenului de Bacalaureat 2023, candidaților li s-a permis accesul în sala de examen începând de la ora 7:30 și până la ora 8:30. 

La intrarea în centrul de examen, elevii s-au legitimat cu actul de identitate, ceea ce este un procedeu standard pentru a confirma identitatea fiecărui candidat în mod corespunzător și a evita eventuale situații de fraude sau substituiri.

Examenul începe la ora 9:00, după prezentarea regulamentului.

Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu, la Limba și Literatura Română, Bacalaureat, sesiunea din toamnă 2023, va fi publicat după ora prânzului.

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Imagini incendiare cu Madonna, de-a lungul carierei sale. Cele mai sexy apariții ale reginei muzicii pop| FOTO- stirileprotv.ro

Citește și: Când se termină vacanța de vară 2023. Data la care elevii români se întorc în bănci

Ce a picat la subiectul 3 la BAC toamnă 2023. Vezi ce eseu au avut de scris absolvenții de liceu

[Sursa foto: Shutterstock]

Corectare digitalizată la Bacalaureat toamnă 2023

În sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat 2023, absolvenții de clasa a XII-a vor avea lucrările corectate digitalizat. Ministerul Educației a cumpărat o platformă specială pentru a realiza evaluarea digitalizată, și aceasta va fi extinsă la nivel național începând cu sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat 2023.

În prima fază, evaluarea digitalizată a lucrărilor se va aplica în toate centrele de examen din țară în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

Apoi, planul este să se continue cu simulările examenelor naționale în anul școlar următor.

Scopul este de a permite o evaluare mai rapidă și mai eficientă a lucrărilor și de a aduce un plus de precizie și transparență în procesul de corectare a examenelor.

Citește și: Când începe școala în septembrie 2023? Structura anului școlar 2023-2024

Citeste si: „Soacra mea m-a denigrat, eu i-am spus mamă din prima secundă în care am cunoscut-o, iar acum peste șapte ani mă face în toate felurile.” Dana Roba a vorbit despre relația cu socrii ei- kfetele.ro

Citeste si: Subiecte BAC 2023 Română sesiunea de toamna: la ce oră se publică baremul de corectare- stirilekanald.ro

Citeste si: Buchetul de mireasă al Sandrei Izbașa, o adevărată avere. Cât a plătit fosta…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri