0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Ce dezvăluiri a făcut Victor Dorobanțu despre Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday. „Nu puteai să scoți prea mult de la ea”

Publicat peIn articol:


Victor Dorobanțu, actorul care joacă rolul lui „Thing” din serialul „Wednesday”, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Jenna Ortega, actrița principală a producției Netflix.

Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre Jenna Ortega, actrița principală din serialul „Wednesday”

Iluzionistul Victor Dorobanțu a povestit despre experiența de a juca în serialul „Wednesday” alături de Jenna Ortega, actrița principală a producției.

 „A fost foarte greu să o fac să râdă, în anumite momente. Ea spune că este o fire rece. Nu este chiar așa, dar acolo, pe platou, era atât de dedicată personajului, încât nu prea puteai s-o faci să râdă din orice.
Desigur, am filmat împreună șase-șapte luni de zile, dar, în marea majoritatea timpului, ea era conectată și dedicată personajului“
, a povestit Victor Dorobanțu, potrivit adevarul.ro

Ce dezvăluiri a făcut Victor Dorobanțu despre Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine joacă rolul celebrei mâini din serialul „Wednesday”. Actorul român a fost lăudat de Tim Burton

Actorul care joacă rolul Mâinii din serialul „Wednesday” a mai mărturisit faptul că Jennei Ortega îi plăcea foarte mult să se plimbe prin București, fiind surprinsă de faptul că poate merge singură pe stradă pe timpul nopții.

Citeste si: Cine este Andrei, băiatul de 14 ani care și-a pierdut viața în timp ce familia tăia porcul- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București. Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie“, a adăugat el.

Actorii din Wednesday au vizitat mai multe obiective turistice din România, printre care și Castelul Bran, aflând legenda reală legată de Dracula.

 „Au vizitat tot felul de locuri, am încercat să îi plimb eu personal cu mașina pe unde am putut, la Castelul Bran. Erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși, auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele“, a spus Victor Dorobanțu.

Ce dezvăluiri a făcut Victor Dorobanțu despre Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday

[Sursa foto: Facebook]

Cu ce impresii despre România a rămas Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday

Jenna Ortega este actrița care o interpretează pe Wednesday Addams, personajul care a captivat întreg publicul serialului „Wednesday”. Celebra actriță a mărturisit că a fost profund impresionată de oamenii pe care i-a întâlnit în România, dar și de peisajele din țara noastră.

 „Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore). E cool fiindcă am filmat la castele adevărate. Unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului, așa că a fost foarte potrivit ”, a declarat Jenna Ortega, conform hotnews.ro.

Citește și: Cum a primit Jenna Ortega rolul pentru Wednesday Addams. Protagonista din serialul „Wednesday” a povestit totul în detaliu: „A fost ciudat”

Cea care i-a dat viață personajului Wednesday Addams a mai adăugat că până să ajungă să filmeze în România nu știa prea multe despre țara noastră.

„Chiar n-am știut prea multe despre România. Nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre România era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a mai spus ea.

surse:  hotnews.ro adevarul.ro

 Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri