4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Ce fel de relație are Horia Brenciu cu fratele său: ”Este eroul meu. Dacă nu era el…”

Publicat pe  • Ce fel de relație are Horia Brenciu cu fratele său
  • Cei doi împart pasiunea pentru muzică
  • Fratele lui Hora Brenciu se află la mii de km distanță

Așa cum spuneam și mai sus, Horia Brenciu mai are un frate, iar între ei e o diferență de un an. Înafară de legătura de sânge, cei doi mai au în comun și pasiunea pentru muzică. În timp ce Horia Brenciu este un artist iubit și aclamat de fani, fratele său este tenor, dar nu în România, ci în străinătate, la mii de km distanță.

Ce fel de relație are Horia Brenciu cu fratele său

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Horia Brenciu a spus că îl consideră pe fratele lui un erou, și că îi va fi recunoscător toată viața.

”Marius este eroul meu și poate că, dacă nu era el, nu mă apropiam de pian și canto, practic, de cunoștințele muzicale de bază care mi-au fost extraordinar de utile în toate încercările mele artistice din acești, aproape, 30 de ani. Pentru asta îi voi fi recunoscător toată viața.”, a declarat Horia Brenciu potrivit viva.ro.

Horia Brenciu a vorbit și despre copilărie și a povestit că atât copilăria lui, cât și adolescența, s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii lui. În restul timpului mergea la școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu și apoi la Liceul „Andrei Șaguna.

Întrebat dacă a existat vreodată o competiție între el și fratele lui, Horia Brenciu a spus, potrivit aceleiași surse menționate anterior ca:

”Marius e fratele meu și așa va rămâne mereu. Fiecare succes al lui a fost, este și va fi bucuria mea cea mai mare. Aștept clipa când va reveni în țară pentru a-l putea îmbrățișa și a-i spune cât de mult îl iubesc.”

Horia Brenciu și-a pierdut mama la vârsta de 11 ani

Horia Brenciu a vorbit, în urmă cu ceva vreme despre pierderea mamei sale. Era un copil când a primit cumplita veste potrivit căreia mama lui s-a stins din viață.

”Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a declarat artistul, în urmă cu ceva vreme, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Citește și: Cum arăta viața amoroasă a lui Horia Brenciu în tinerețe. Artistul, dezvăluiri neașteptate: “Niciuna nu mă crede”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri