-1.4 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Ce părere are Lora despre adopția unui copil: „Poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine”

Publicat pe


Lora a vorbit în repetate rânduri despre dorința de a avea un copil. Artista și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproximativ 6 ani, iar împreună își fac planurile pentru nuntă. Recent, vedeta a dezvăluit că își dorește să adopte un copil, fiind întrebată dacă l-ar putea iubi la fel de mult cum l-ar iubi pe cel născut de ea.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Lora a răspuns unei curiozități din partea unui fan, care a dorit să afle ce părere are artista când vine vorba de adopția unui copil. Cântăreața a susținut că iubirea pe care o poartă cuiva nu ține cont de reguli, iar așa cum își iubește necondiționat partenerul de viață, așa poate iubi și un copil, chiar dacă nu l-a născut ea.

Lora, despre adopția unui copil

Astfel, Lora a vorbit despre iubirea pe care o poate împărtăși oricui, indiferent de familia din care provine. Prin urmare, artista s-a arătat drept o susținătoare a adopțiilor, fiind o persoană extrem de iubitoare și caldă.

„Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a transmis Lora pe Instagram.

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să își unească destinele pentru totdeauna, însă planurile de nuntă au fost amânate din diverse motive ce le-au apărut în cale. După o perioadă în care anunța o altă amânare a evenimentului, artista a declarat în urmă cu ceva timp că preferă să păstreze lucrurile secrete și să fie un eveniment intim și discret.

„Se va întâmpla cu siguranţă (n.r. nunta), însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, declara recent Lora, conform okmagazine.ro.

Citește și:
ELLE STYLE AWARDS 2022 – Best people, best crowd (I)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri