1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Ce planuri are Andreea Perju, după ce a anunțat divorțul de tatăl fiicelor sale. Vedeta susține că visul ei a devenit realitate: „A fost ceva neașteptat” / VIDEO

Publicat pe  • Andreea Perju, planuri după divorțul de soțul său
  • Vedeta și-a îndeplinit un mare vis

Andreea Perju și Cristi Donciu au decis să se despartă, după o căsnicie de 13 ani. De aceea, vedeta s-a mutat în casă nouă doar cu cele două fiice.

Ce planuri are Andreea Perju după divorț

Vedeta a mărturisit că acest an a adus mari schimbări în viața sa, printre care divorțul, dar și decizia de a se muta în casa visurilor, împreună cu cele două fiice. Vedeta a povestit că a avut parte de ajutorul unui prieten, de la care a cumpărat locuința.

„Privesc totul ca o provocare și cred că viața le așează pe toate. Dacă pentru mine anul 2022 a fost un an al schimbărilor, sunt ferm convinsă că anul 2023 va veni la pachet cu așezarea lucrurilor și liniștea care vine după furtună. Așa la final de an, am avut parte de o mare surpriză și o să ni se îndeplinească cea mai mare dorință a mea și a fetițelor, și anume într-o casă a noastră. A fost ceva neașteptat. Casa este deja ridicată. La un moment dat, un prieten de-al meu a făcut o faptă bună și am cumpărat casa de la el”, a spus Andreea Perju, la Antena Stars.

Andreea Perju, detalii despre noua casă

Vedeta a mărturisit că își dorea de mai mulți ani să își cumpere o casă, dar a fost nevoie de multă răbdare pentru locuința visurilor, de care se bucură în prezent. În plus, vedeta a povestit că acest lucru nu a fost planificat.

„O voi cumpăra în rate, dar fără să apelez la credit, la bancă. Am tot strâns bani, dar în ziua de azi e foarte greu să cumperi o casă și în condițiile mele, că așa puteam să îmi achiziționez o casă de acum câțiva ani. Dar mi-am dorit să fie într-o anumită zonă, să fie într-un anumit fel și, în momentul în care ești pretențios pe partea asta, trebuie să te înhami cu foarte multă răbdare și să crezi că visul tău se va realiza”, a continuat vedeta.

În mai puțin de o lună, casa vedetei a fost renovată și recunoaște că întreaga situație i-a dat ceva bătăi de cap, dar nu se plânge, mai ales că își vede visul devenit realitate. Chiar dacă locuința nu este gata, Andreea Perju va petrece Crăciunul în noua casă, alături de cele două fiice.

„Pentru că, în septembrie s-a întâmplat discuția, în octombrie am semnat actele. Mă gândeam că pe 21 noiembrie ne-am apucat de renovare și suntem la începutul lunii decembrie și suntem cu casa 60% gata. Pentru noi, este visul este devenit realitate. Energia îți vine din lucrurile bune care ți se întâmplă și chiar simt că mi se întâmplă lucruri minunate. Sunt foarte recunoscătoare. Ar fi culmea să mă plâng acum că sunt obosită când am ajuns în postura asta”, a mai spus Andreea Perju.

Citește și: Andreea Perju a pus capăt mariajului după 13 ani. Care au fost motivele separării: „Am făcut tot…”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri