0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Ce sacrificii a făcut Ecaterina Ladin, alias Dalida, pentru carieră? „Copilul mă respingea. Nu mai știa cine sunt când veneam acasă.”

Publicat peIn articol:


Ecaterina Ladin, cunoscută pentru personajul Dalida, din celebrul serial, a făcut sacrificii mari pentru a ajunge în punctul acesta al carierei. Aceasta se bucură de un real succes în viața sa profesională, însă pe plan personal, a renunțat la multe lucruri pentru a-și îndeplini visul de a deveni o actriță cunoscută.

Ecaterina Ladin a trecut prin mai multe momente dificile în viața sa, unul dintre ele fiind acela când nu știa dacă să aleagă să rămână alături de copiii ei acasă sau să-și continue cariera. Din fericire, actrița a fost susținută în totalitate de soțul ei și a reușit să facă față tuturor încercărilor vieții.

Din cauza programului încărcat, copilul Ecaterinei Ladin nu o mai recunoștea

Fiind tot timpul încărcată din cauza filmărilor și având un program aglomerat, Ecaterina Ladin ajungea foarte târziu acasă. Astfel, s-a ajuns la momentul în care propriul ei copil nu a mai recunoscut-o.

Citește și: Soacra Dalidei din „Las Fierbinți”, arestată împreună cu cei doi fii ai ei. Li se aduc acuzații grave

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Decizie bizară a Rusiei. Ce se întâmplă acum la granița cu Norvegia, țară NATO- stirileprotv.ro

Filmam pentru serial, mă trezeam la 5:00 și de acolo, cum terminam, în mașină și fuga la repetiție. Când aveam o zi liberă de filmare eram toată ziua aia la repetiții. Să recuperez ce am pierdut în zilele în care nu am fost. Două luni de zile am avut cantonament. Copilul mă respingea că nu mă mai recunoștea. Nu mai știa cine sunt când veneam acasă.”

, a declarat Ecaterina Ladin, pentru Ego.ro

Ecaterina Ladin

[Sursa foto: Instagram]

Ecaterina Ladin, susținută de soțul său

Cu toate că momentele dificile erau tot mai multe și programul încărcat nu îi permitea să aibă timp de relaxare și liniște alături de familia sa, soțul ei a fost tot timpul lângă ea, susținând-o la fiecare pas. Mai mult decât atât, soțul Ecaterinei Ladin s-a ocupat de toate treburile casnice și de îngrijirea copiilor, doar pentru ca artista să nu renunțe la cariera sa.

Citește și: Ecaterina Ladin a născut! Actrița din „Las Fierbinți” a adus pe lume un băiețel

Citeste si: “Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt.” S-a despărțit Dana Roba de Beni?- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce se spune pentru cei care fac nuntă în luna octombrie: Multă lume nu știe- radioimpuls.ro

„Noi avem pe cineva care ne ajută tot timpul, o doamnă, de când Marcu avea un an și jumătate, dar doamna aceea nu poate să doarmă la noi, stă și ea câteva ore, mai vine mai pleacă. Tot Laurențiu, soțul meu, este în spatele meu, primul și cel mai înfocat susținător. El e ajutorul meu. Dar și Marcu, băiatul mai mare. El este…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri