1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Ce spune Cristina Ich despre despărțirea de Alexandru Pițurcă: „În sfârşit, sunt fericită”

Publicat pe


Cristina Ich a declarat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Alexandru Pițurcă. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună și un băiețel, pe Noah Alexandru.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory, dând de înțeles că relația ei cu Alexandru Pițurcă a ajuns la final.

Despre problemele care au existat în relația cu partenerul ei, Cristina Ich a vorbit în numeroase rânduri, făcând adesea și declarații care i-au șocat pe fanii ei.

Cristina Ich a fost invitată recent în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, iar cu această ocazie a vorbit deschis despre relația cu Alex Pițurcă. Aceasta a recunoscut că a existat o perioadă dificilă, în care nu s-au mai înțeles. Cristina Ich a adăugat că ea și partenerul ei s-au îndrăgostit repede unul de celălalt și că au ajuns să se cunoască mai bine după ce au devenit părinți. 

„A fost o perioadă în care nu că nu m-am înțeles… Dacă nu l-aș fi avut pe Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți, închisă cu lacăt. A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă. Noi am făcut copilul ăsta extrem extrem de repede pentru că nu ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste din aia nebunească. Bineînțeles că dacă nu ai timp… Cât pot să cunoști un om în 3 luni? Dacă ajungeam să-l cunosc, mă gândesc și pe partea cealaltă că n-aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. El este un om extraordinar, este minunat, are un suflet extraordinar de bun. Dar extrem de dificil. Și noi semănăm extraordinar de mult. Doi oameni care sunt la fel, s-au găsit, s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască. Și automat când ai început să mă cunoști și să văd și eu și să vadă și el, am avut o perioadă groaznică în care stai să te gândești ce e bine.”

Cristina Ich a făcut atunci mărturisiri și despre zvonurile care au circulat în ultima perioadă referitoare la faptul că Alex Pițurcă ar fi fost infidel. 

„Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă, când vine și așa mai departe. Dacă mă înșela, eu aflam în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul și vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat. (…) Alex e un bărbat căruia îi place viața. Distracțiile, viața și așa mai departe. L-am lăsat să facă exact ce și-a dorit. Dar și în momentul ăla sunt anumite lipsuri și ajungi să simți că nu e ok. (…) Sunt un om extraordinar de dificil. Eu dificilă, el dificil, am trecut prin cea mai neagră perioadă. Când ai un copil, când se obișnuiește în mediul în care se obișnuiește, nu poți…”

Cristina Ich a ținut atunci să precizeze că atât ea, cât și Alex Pițurcă sunt dificili și au personalități puternice. De asemenea, atunci când a întâmpinat probleme în relația cu partenerul ei, s-a gândit și la bunăstarea fiului lor, Noah.

„Nu mă gândesc acum că dacă nu sunt fericită, mi-am luat copilul și am plecat. Trebuie să te gândești și la el. Să nu-i lipsească partea aia masculină cât de cât care e în jurul lui. Nu pot să-l scot din mediul lui. Eu sunt o femeie independentă, pot să fac ce vreau, mâine să plec, mă descurc singură. Bărbați mai sunt pe lumea asta, femei sunt cu carul. Nu spuneam acum că facem vreun sacrifiu pentru copil. Anumite sentimente când tu faci un copil cu un bărbat și el își dorește acel copil, rămân. Suntem doi oameni dificili. Avem o personalitate puternică amândoi și ne place să facem tot ceea ce ne dorim”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul realizat de Radu Țibulcă.

Citește și:
Nicole Cherry, declarații sincere despre operațiile ei estetice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri