4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri și-a dat demisia de la ProTV! De ce a luat această decizie

Publicat pe


Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la ProTv a decis să încheie contractul cu postul de pe Pache Protopopescu. La momentul respectiv, vedeta avea alte planuri în ceea ce privește viața ei. Nu a putut sta prea mult timp departe de lumina reflectoarelor și s-a întors pe micile ecrane. 

Raluca Arvat, căci despre ea este vorba și-a dedicat o bună parte a timpului carierei în televiziune. Când fiul său a venit pe lume, viața fostei vedete ProTV s-a schimbat radical. Anunțul potrivit căruia nu va mai prezenta știrile sportive a venit ca un șoc pentru toți cei care o urmăreau.

Bruneta a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că după ce s-a retras din lumea televiziunii, singura ei preocupare a fost creșterea și îngrijirea lui Tudor, fiul ei.

„Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi”, a declarat Raluca Arvat.

Raluca Arvat și fiul său

Cu ce se ocupă Raluca Arvat în prezent

Rolul de mămică a venit la pachet cu multe responsabilități, însă fosta prezentatoare de știri a știut cum să depășească fiecare moment dificil. După o perioadă, a simțit că lipsește ceva din viața ei. Astfel, în 2017 a decis să se întoarcă pe micile ecrane. A semnat un cu TVR și acceptând rolul de prezentatoare a știrilor la TVR 2.

Deși despre cariera ei se cunosc destul de multe detalii, în ceea ce privește viața personală, aceasta a fost întotdeauna discretă. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu a mărturisit de ce nu a ales să se căsătorească cu tatăl copilului său. Raluca Arvat și Bogdan sunt împreună de mulți ani, însă nu au ajuns în fața altarului.

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate”, mărturisea prezentatoarea TV, în 2020, pentru Viva.

 

Sursă foto: Facebook

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri