20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cel mai frumos cadou pe care Cristi Borcea i l-a făcut Valentinei Pelinel. Valorează o avere!

Publicat peValentina Pelinel este o femeie cu adevărat împlinită, căci milionarul Cristi Borcea are grijă să nu-i lipsească nimic. Însă pe lângă tot confortul financiar, fostul manechin pune mai mult preț pe sentimente, clipe memorabile și atmosfera de familie, lucruri care nu pot fi cumpărate nici cu toți banii din lume.

Cât de romantic este Cristi Borcea? Ăsta este cel mai frumos cadou 

Valentina Pelinel trăiește cea mai frumoasă perioadă din viață, căci e mama a trei copii, Milan și gemenele Indira și Irina. De altfel, micuții sunt cel mai frumos cadou pe care milionarul Cristi Borcea i l-a făcut, un cadou pe care, spune ea, și l-au făcut unul altuia. Ce-i drept, cei trei moștenitori ai cuplului nu au preț, fiind mai prețioși decât orice pe lume.

Citește și: Alina Vidican l-a iertat pe Borcea! Milionarul, Crăciun în România cu toată ”grădinița”

„Nu pot să numesc un lucru neapărat. Cred că cel mai frumos dar pe care ni l-am făcut sunt copii.”, a declarat vedeta, pentru Click!.

Am întrebat-o pe Valentina dacă există seri romantice în care să fie doar ea și soțul ei, iar fostul model ne-a mărturisit că ea și Cristi Borcea au foarte multe de tandrețe.

„Avem multe seri romantice. Noi, de obicei, după ce se termină ziua de muncă, copiii merg la culcare și rămânem noi doi. Stăm pe terasă, ne uităm la un film, facem multe lucruri împreună.”, a declarat fostul manechin pentru Click!.

Mai citește și: Iată cum aşteaptă vedetele minivacanţa de Crăciun! Ele sunt cele mai sexy Crăciunițe

Valentina Pelinel are trei copii, iar pentru că cifra trei pare să fie cu noroc, atât ea, cât și soțul ei consideră că nu mai e cazul de al patrulea micuț prin zonă. Până la urmă, nu se știe niciodată, dat fiind faptul că milionarul Cristi Borcea are 9 moștenitori în total. Îi plac foarte mult copiii și poate deveni imprevizibil în această privință.

„Nu! (n.r. râde) Nu mai facem, eu zic că-i suficient. Cu trei copii cărora să le dai toată atenția, e ok, nu mai facem.”, a mai spus Valentina Pelinel, penru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri