22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cel mai vârstnic fotbalist din lume semnează cu o echipă din Europa la 55 de ani. Vezi cine este sportivul care nu poate renunța la carieră

Publicat peIn articol:


Cel mai vârstnic fotbalist din lume împlinește 56 de ani pe 26 februarie 2023, însă nu dorește să renunțe la cariera fotbalistă. Vezi despre cine este vorba, dar și ce echipă europeană îl va avea ca jucător în acest sezon!

Cine este fotbalistul de 55 de ani care va semna cu o echipă europeană

Cel mai vârstnic fotbalist din lume împlinește 56 de ani pe 26 februarie 2023, însă nu dorește să renunțe la cariera fotbalistică. Mai mult, potrivit adevărul.ro, sportivul a declarat în urmă cu ceva vreme că vrea să joace până va muri. Este vorba despre japonezul Kazuyoshi Miura.

Miura este pasionat de fotbal și își dorește să rămână activ pe teren cât mai mult timp posibil. Conform digisport.ro, atacantul lui Suzuka PG (al patrulea eșalon japonez) este pe cale să bifeze cea de-a treia sa experiență pe tărâm european. Astfel că, presa portugheză scrie că în această săptămână Kazuyoshi Miura s-a înțeles cu Oliveirense, locul 11 din liga a doua a Portugaliei, iar joi ar fi aterizat în Portugalia pentru a efectua vizita medicală.

Citește și: Georgina Rodriguez, pusă la zid în Arabia Saudită! Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost făcută praf de internauți pentru un motiv neașteptat! ”Încă o dată se dovedește că banii nu sunt totul”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Presa lusitană a mai scris că Miura va fi împrumtat până la finalul sezonului actual, pentru a-i ajuta pe cei de la Oliveirense să obțină

promovarea în Liga Portugal, scrie digisport.ro.

Citește și: Răzbunarea Shakirei este departe de a fi încheiată! Cântăreața pregătește o nouă „lovitură” pentru Pique și noua lui parteneră, Clara Chia

Cariera celui mai vârstnic fotbalist din lume

Kazuyoshi Miura și-a început cariera sportivă în anul 1982, la Shizuoka Gakuen, urmând să plece în Brazilia timp de 8 ani, unde a schimbat mai multe cluburi. Pe tărâm european, cel mai vârstnic fotbalist din lume a jucat în Italia, la Genoa (1994-1995), în Croația, la Dinamo Zagreb (1999) și în curând în Portugalia, la Oliveirense.

Atacantul central are în palmares 700 de prezențe la meciuri oficiale, în cadrul cărora a marcat de 193 de ori și a oferit 5 assist-uri.

Sursă: digisport.roSursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri