11.8 C
București
marți, 21 martie 2023

Cele mai ciudate obiceiuri pe care le au celebritățile de la Hollywood. Brad Pitt sau Sandra Bullock au lăsat cu gura căscată o lume întreagă!

Publicat pe


Toată lumea are secrete, iar unele dintre ele sunt atât de ciudate, încât dacă ar fi aflate, cu siguranță ar trăi o mare rușine. Ei bine, nici în cazul celebrităților de peste hotare lucrurile nu stau diferit, numai că imaginea lor cântărește mai mult. Majoritatea au obiceiuri dubioase, care au ajuns în atenţia publicului prin intermediul apropiaților sau dați de gol chiar de colegii de breaslă.

  • Brad Pitt nu folosește niciodată săpun

Deși are milioane de fane înfocate, Brad Pitt are un obicei care cu siguranță le-ar schimba impresia doamnelor și domnișoarelor despre el. Actorul se numără printre vedetele de la Hollywood care au reușit să facă o impresie extrem de bună de-a lungul timpului.

A jucat și a produs numeroase filme de succes, a călătorit pe toate continentele și s-a implicat în diverse proiecte sociale, însă nu mulți știu că are un obicei bizar. Ei bine, actorului nu îi place să folosească săpun.

El susține că produsul conține prea multe toxine și că îi dăunează atât corpului, cât și întregii planete. În timp ce unii cred că este lipsit de igienă, Brad Pitt consideră că este una dintre cele mai bune decizii ale sale.

Brad Pitt consideră că săpunul este toxic (Foto: Facebook)
  • Catherine Zeta-Jones își spală părul cu bere

Chiar dacă folosește produse cosmetice de la marile branduri, Catherine Zeta-Jones are câteva secrete destul de ciudate. De exemplu, actrița britanică combină miere cu sare grunjoasă pentru a face un exfoliant pentru corp, mănâncă neapărat un măr, ananas sau căpșuni după masă, dar cel mai ciudat este faptul că își clătește părul cu bere pentru a străluci. Aceasta susține că merită sacrificiul, chiar dacă timp de două zile miroase ca și când ar fi băut alcool.

Catherine Zeta-Jones își clătește părul cu bere pentru a străluci (Foto: Facebook)
  • Cameron Diaz are o pasiune pentru mânerele și clanțele de la uși

Cameron Diaz se numără printre cele 3,3 milioane de americani care suferă de o formă de anxietate. Conform studiilor, mai bine de jumătate dintre aceștia au o tulburare obsesiv-compulsivă, iar ea a fost diagnosticată astfel. De aceea, actrița nu se ferește să recunoască faptul că are o problemă cu mânerele sau clanțele ușilor, pe care le mângâie minute întregi. Aceasta a ajuns până în punctul în care deschide ușile cu cotul, pentru a evita obiceiul bizar.

Cameron Diaz mângâie clanțele ușilor minute în șir (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: ALUNGAȚI DIN FAȚA VILEI LUI BRAD PITT! + ȚEAPĂ CU J LO! DAN NEGRU ȘI FLORIN PIERSIC AU PĂȚIT-O CU HOLLYWOOD-UL

  • Tom Cruise folosește o mască pe bază de excremente

Cu siguranță unul dintre cele mai controversate personaje de la Hollywood, este Tom Cruise. Actorul are câteva obiceiuri de îngrijire care uimesc o întreagă lume. Periodic, acesta își aplică o mască exfoliantă care conține excremente de privighetoare, tărâțe și apă. Vedeta din „Misiune Imposibilă” susține că aceasta lasă pielea strălucitoare și capătă un aspect sănătos.

Tom Cruise își aplică o mască exfoliantă care conține excremente de privighetoare (Foto: Facebook)
  • Sandra Bullock folosește o cremă antihemoroizi pentru cearcăne

Are o imagine impecabilă și o comunitate de milioane de fani. Mereu cu zâmbetul pe buze, veșnic tânără și cu un farmec aparte, Sandra Bullock este mereu o apariție răvășitoare. Cu toate acestea, celebra actriță din Statele Unite are un obicei care întrece orice imaginație. Aceasta folosește o cremă antihemoroizi pentru a-și trata cearcănele și pungile din jurul ochilor.

Sandra Bullock folosește o cremă antihemoroizi pentru a-și trata cearcănele și pungile din jurul ochilor (Foto: Facebook)

VEZI ȘI: DESPĂRȚIRE LA HOLLYWOOD! DUPĂ TREI ANI DE RELAȚIE ȘI-AU SPUS ”ADIO”: ”SITUAȚIA ESTE TRISTĂ…”

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri