15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Chefi la cuțite. Samuel Diță, sacrificii incredibile pentru familia lui. Concurentul a făcut infarct, după 76 de săptămâni de muncă: ”A fost doar începutul” / VIDEO

Publicat pe  • Samuel Diță a trecut prin momente cumplite
  • Concurentul și-a spus povestea cu lacrimi în ochi

Chefi la cuțite continuă cu o poveste impresionantă de viață. Samuel Diță a trecut prin clipe îngrozitoare, după ce a fost nevoit să muncească 76 de săptămâni fără oprire. Concurentul a ajuns la spital în stare gravă, după ce a făcut infarct. Soția lui a luat parte la clipe șocante, când Samuel Diță a fost la un pas de moarte.

Samuel Diță și-a împărtășit povestea șocantă la Chefi la cuțite

Samuel Diță are 40 de ani, iar până la această vârstă a trecut prin clipe greu de imaginat. Concurentul a plecat în străinătate, nevoit fiind să își ajute familia și copiii din punct de vedere financiar, iar efectele negative s-au simțit asupra sănătății lui. Acesta a ajuns la un pas de moarte, când a făcut atac cerebral și a ajuns la spital.

Bărbatul a simțit cum își părăsește propriul trup și a simțit lucruri greu de descris în cuvinte. Perioada prin care a trecut a avut efecte grave asupra lui, care se pare că încă se simt.

Concurentul a izbucnit în plâns când și-a amintit de toate lucrurile pe care le-a trăit. Jurații au fost emoționați, dar mai ales impresionați de povestea lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un concurent a gătit pentru Leonardo Di Caprio

În fața juraților a venit un concurent impresionant, cu o experiență greu de trecut cu vedrea.

George Găină a gătit pentru celebrități precum Leonardo Di Caprio, Mike Tyson sau actori celebri, iar totul s-a întâmplat pe un vas de croazieră. Chiar dacă are o experiență uriașă în bucătărie, concurentul nu a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați.

Citește și: Chefi la cuțite. Cea de-a doua amuletă din sezonul 12 a fost anunțată. Jurații vor găti alături de Roxana Blenche: ”S-a terminat” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri