32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Cine este Alina Ceușan. Biografie: vârstă, studii, carieră, familie. „Mereu apare ceva nou și descoperim alte nuanțe ale iubirii”

Publicat peIn articol:


Cine este Alina Ceușan? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Iată câți bani câștigă din online.

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan s-a născut pe data de 1 iunie 1992, în Târgu-Mureș. Este cunoscută pentru blogul său creativ și pentru aparițiile sale în mediul online.

Vedeta a făcut înot de performanță, vreme de șase ani, fiind pasionată de sport și de un stil de viață sănătos. Alina a urmat cursurile Facultății de comunicare și Relații Publice din Cluj-Napoca.
Aceasta a dezvăluit faptul că blogul său a fost creat pentru un examen din timpul facultății.

Din pasiune pentru scris, modă și make-up, Alina a continuat să scrie, a ales un conținut creativ și util pentru urmăritorii săi. În prezent, vedeta se bucurî de aproape un milion de urmăritori pe rețelele de socializare.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist de succes care are propriul salon în Cluj.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2019, la Cluj. Împreună au un fiu, născut pe data de 15 septembrie 2020.

Citește și: Alina Ceușan a recunoscut cât câștigă din activitatea din online: „Se fac bani” Suma lunara încasată de blondină este colosală

Cine este Alina Ceușan. Biografie vârstă, studii, carieră

[Sursa foto: Instagram Alina Ceusan]

Cu ce se ocupă Alina Ceușan

Alina Ceușan este una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi din țară.

Vedeta este blogger și creator de conținut, pentru mediul online. 

Totul a început în timpul facultății, atunci când Alina a fost nevoită să își creeze un blog, pentru un examen. Lucrurile au evoluat, iar datorită pasiunii sale pentru scris a devenit din ce în ce mai cunoscută.

Citeste si: Ai tensiune mica? Ce cauze sunt si cum trebuie sa actionezi

Citeste si: Kanye West și Bianca Censori, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția, după apariția indecentă în public- stirileprotv.ro

În prezent, aceasta are aproape un milion de urmăritori pe rețelele de socializare și se bucură de un venit considerabil.

De curând, Alina Ceușan a declarat în cadrul unei emisiuni, cât câștigă lunar, din contractele din online cât și din alte colaborări și din partea de branduri pe care le are. În medie, venitul său ajunge la 15.000 de euro, dar sunt luni când suma este depășită.

„15.000 de euro. Sunt foarte sinceră, se fac bani dacă știi ce faci, dacă nu… la gară și aia e”, a spus Alina Ceușan, în cadrul emisiunii.

Alina Ceușan va fi prezentatoarea unei emisiuni TV, pentru prima dată în cariera sa. Este foarte fericită pentru această oportunitate și consideră că este un pas înainte.

Citește și: Alina Ceușan se mută în Tenerife! Ce se va întâmpla cu băiețelul și soțul ei în perioada în care ea va fi plecată: „ N-avem cum să ne despărțim”

Cine este…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri