32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Cine este Doina Teodoru din serialul „Camera 609”. Vezi ce rol interpretează iubita lui Cătălin Scărlătescu

Publicat peIn articol:


Cine este Doina Teodoru din serialul „Camera 609”. Celebra actriță a primit un rol important în noua comedie romantică. Iată despre ce este vorba.

Cine este Doina Teodoru din serialul „Camera 609”

Doina Teodoru s-a născut pe data de 15 noiembrie 1989, în Galați. Actrița a absolvit Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galați iar în 2012 „Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie” din București.

În 2017, Doina Teodoru a câștigat premiul cel mare al unei emisiuni de televiziune, datorită numerelor sale ingenioase. A făcut echipă cu Chef Cătălin Scărlătescu, iubitul ei, la America Express 2023, unde a ieșit pe locul al treilea.

Pe parcursul carierei sale, Doina Teodoru a avut mai multe roluri în piese de teatru și filme precum Detectiv fără voie (2001), Happy Meal (2011)- Lara, Love Locker (2016)- Rita, Băieți de oraș (2016)- Renatta, See You Soon (2019)- Sabine Trailer, Love Sorry (2022).

În prezent, Doina Teodoru locuiește la București, împreună cu iubitul ei, Cătălin Scărlătescu. Participarea la America Express i-a unit și mai mult pe cei doi, iar diferența de vârstă dintre ei nu constituie o problemă.

„Cred că am făcut niște pași foarte mari alături de Cătălin prin această emisiune. Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am speriat unul de altul, ne-am bucurat unul de altul. Ne-a întărit această experiență.

Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul. Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit.
Dar asta este și una dintre părțile frumoase”
, a declarat Doina  Teodoru în cadrul unui interviu.

Citește și: ”Ce poți să îți dorești mai mult” Doina Teodoru, entuziasmată după ce a aflat că va intra în rolul de mamă. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a vorbit despre noul proiect din viața ei

Cine este Doina Teodoru din serialul „Camera 609”. Vezi ce rol interpretează iubita lui Cătălin Scărlătescu

[Sursa foto: Instagram Doina Teodoru]

Citeste si: Iubitul Andreei, mărul discordiei dintre ea și Iris! Roșcata a fost prima care a comentat despre întârzierea Andreei: „A dormit și ea o noapte la iubi și a avut o noapte productivă”- kanald.ro

Citeste si: GALERIE FOTO| Cum arată Eva, avocata corporatistă care își caută soț pe TikTok. Oferă o recompensă substanțială- stirileprotv.ro

Doina Teodoru apare în „Camera 609”

Doina Teodoru, celebra actriță care a impresionat o țară întreagă cu numerele sale de stand-up, va juca alături de Lucian Ionescu în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Actrița a primit rolul Adinei Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil.

Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri