21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Cine este Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta își dorește să ajungă o gimnastă renumită

Publicat peIn articol:


Cine este Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu și a trimis concurenta în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Însă Gabriela Dincă a ajuns finalistă în urma voturilor publicului.

Cine este Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent 2022

Gabriela Dincă este al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu, fascinat fiind de numărul de dans, gimnastică și balet al concurentei de la Românii au Talent 2022.

Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, visează să devină o mare gimnastă și să reprezinte România cu mândrie.
Concurenta de doar 10 ani provine dintr-o familie patru copii și o mamă contabilă, care acum se ocupă de creșterea și educația lor.

După ce a trecut de semifinală, în urma voturilor publicului, Gabriela Dincă a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022.

Citeste si: Cine este Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta s-a calificat în finală, după ce a fost votată de public

”Mă numesc Dincă Georgiana Gabriela, am 10 ani și sunt din București. Fac gimnastică de la vârsta de 6 ani. Simt că asta trebuie să fac. Nu există cuvinte ca să pot să mă exprim, asta simt eu. Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans.

Mă antrenez foarte mult, trei ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine. Fac gimnastică și îmi place, așa îmi petrec copilăria, dar e foarte frumos. Eu aș vrea să ajung o gimnastă renumită și vreau să ajut România să fie cunoscută de cât mai mulți oameni.

Știu că avem un reper în România, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România”, a povestit Gabriela în audiții la Românii au Talent 2022.

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

Citeste si: Cine este Martina Meola, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta s-a calificat în urma voturilor publicului

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Andi Moisescu a invitat-o la masa juraților pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete, noul jurat de la Românii au Talent 2022, și au apăsat împreună pe butonul auriu, care a trimis-o pe Gabriela Dincă, direct în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Ceilalți jurați de la Românii au Talent 2022  au apreciat gestul lui Andi Moisescu de a apăsa Golden Buzz și au comparat-o pe Gabriela Dincă cu marea gimnastă a României, Nadia Comăneci.

”La un moment dat în timp ce făcea niște elemente care m-au dus cu gândul la gimnastică m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia… dar dacă m-a surprins ceva cu adevărat este că nivelul la care execuți și grația pe care ai reușit să o exprimi la doar 10 ani este incredibil.

Aș vrea să invit o prietenă de-a mea, o cheamă Maria, care visează să ajungă tot gimnastă și dacă tăticul e de acord..”, moment în care Andi Moisescu și Maria, fetița lui Bobonete, au apăsat împreună Golden Buzz.

”Sunt uimită, sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea. Mi-am dat seama cât de mult muncești văzând ce performanțe faci pe scenă și cu toate astea văd un copil care știe să zâmbească, să de bucure de fiecare moment, de aplauze. Mi-a plăcut tot, de cum ai intrat, cum ai vorbit și ce ai făcut tu mi-a fost dat rar să văd aici la Românii au Talent”, a spus Andra.

”Gabi, am văzut un număr executat impecabil. Ai ceva calități ieșite din comun față de alte balerine, alte dansatoare, alte gimnaste e care le-am văzut până acum la Românii au Talent și trebuie să îți recunosc că numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”, a spus Mihai Bobonete.

Citeste si: Premiu Originalitate Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt concurenții propuși pentru premiul în valoare de 10.000 de euro

Gabriela Dincă, al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din finala Românii au Talent 2022

În prima semifinală de la Românii au Talent 2022 au participat 12 concurenți, însă doar 5 dintre ei s-au calificat în finala Românii au Talent, sezonul 12: Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Zametheea.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri, 20 mai, s-au ales ultimii finaliști, în urma voturilor exprimate de public: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

De asemenea, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra şi Mihai Bobonete au avut în mânecă şi un wild-card, pe care l-au acordat celor de la X-Treme Brothers.

Astfel, în finala Românii au Talent 2022 se vor lupta cei 10 concurenți aleși de public prin voturi, dar și un concurent ales de jurații care au folosit wild-card-ul.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri