0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Cine este Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta: ”Este o emoție pe care nu ai cum să o descrii în cuvinte”

Publicat peIn articol:


Cine este Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022. Mihai Bobonete a trimis concurenta în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12, după ce a apăsat pe butonul auriu. Însă Raisa Radu a ajuns finalistă, în urma voturilor publicului.

Cine este Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022

Raisa Radu are 12 ani și vine din Slobozia. Concurenta de la Românii au Talent, sezonul 12, i-a impresionat pe jurați cu vocea sa minunată, dar mai ales pe Mihai Bobonete, care a lăcrimat și a
apăsat pe butonul auriu, care a trimis-o pe Raisa în semifinala de la Românii au Talent 2022.

Raisa Radu a trecut de semifinală și a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022, în urma voturilor publicului. Astfel are o șansă la marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Citeste si: Cine este Martina Meola, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta s-a calificat în urma voturilor publicului

”Mă numesc Radu Maria Raisa și vin Slobozia, Ialomița. Am început să cânt de la vârsta de 6 ani. Nu am niciun studiu muzical, cânt așa cum simt eu, nu m-a învățat nimeni să cânt corespunzător.

Copiii spuneau că nu sunt talentată, că nu știu să cânt și că nu e muzica de mine, că trebuie să mă las și așa mai departe.

Eu nu prea am avut prieteni adevărați, nu cred că există prieteni adevărați la vârsta asta, doar că pe mine m-a afectat destul de mult faptul că unii copii pot să fie răi, dar fără motiv, adică doar pentru satisfacția lor.

Chestia asta m-a tras în jos, m-a făcut să nu continui cu muzica că nu am unde să ajung și îmi este puțin teamă să eșuez, dar nu î,i este teamă să primesc X sau nu îmi este teamă ca jurații să se plângă de mine pentru că așa văd și eu realitatea”, a spus Raisa.

Totodată, Mihai Bobonete a povestit că și el a făcut liceul la Slobozia, iar tot acolo a cunoscut-o pe Cătălina, cea care avea să îi devină soție. Juratul de la Românii au Talent, sezonul 12, și soția sa sunt împreună de 26 de ani.

Citeste si: Vlad Gherman, cununie civilă ca în filme! Cristina Ciobănașu a fost prezentă la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

”Trebuie să știi Raisa că și eu m-am apucat de cântat tot la Slobozia. Eu am făcut liceul la ”Mihai Viteazu” și am făcut multe seri de chitară și cântece frumoase în internat”, și-a amintit Bobonete cu drag de perioada liceului.

Citeste si: Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Raisa Radu, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Raisa Radu: ”Mama mea mă iubește cât doi părinți la un loc”

Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022, nu a avut parte de o figură paternă în viața sa, însă cu toate acestea, a avut-o pe mama sa, care a iubit-o cât pentru doi părinți și a sprijinit-o mereu.

”Mă susține mama mea, ea a fost singura care mi-a dat acest imbold să mă apuc și să mă țin de treabă, să repet, că poate ajung undeva cu asta.

La un an și jumătate, tatăl meu a plecat și și-a refăcut viața într-un oraș din orașul meu. Nu știu unde lucrează, nu știu ce face. Mă mai întâlnesc uneori cu el la mine în oraș, ne salutăm, dar nimic mai mult.

Mama mea mă iubește cât doi părinți la un loc. Mereu a făcut să fie bine, nu știu cum, dar a făcut și n-am dus niciodată lipsă de nimic. Este foarte mândră de mine și indiferent de ce o să se întâmple, ea o să fie mândră de mine”, a mai spus Raisa.

Citeste si: Cine este Bianca Ciocârlan, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a ajuns în finală în urma voturilor publicului

Raisa Radu, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Mihai Bobonete a lăcrimat de emoții, după momentul oferit de Raisa Radu la Românii au Talent 2022, ceea ce l-a făcut să apese pe butonul auriu.

”Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine ca adult și cred că și pe mulți de acasă. Tu care cânți muzică așa cum ai cântat tu și o piesă de genul ăsta, o transmiți sută la sută, mă întreb oare dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent. Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea și vocea ei se ducea mai mult de percepție, nu știu cum să vă spun.

Și background-ul meu pe care vi l-am spus cu soția, cu povestea mea de iubire, nu mai are legătură. Totul este despre momentul ăsta care m-a răscolit total. La 12 ani, datoria mea e să spun lumii, fiți atenți la fata asta, nu e orice copil, are ceva. Cred că tu meriți mult mai mult decât patru de DA”, a spus Mihai Bobonete, după care a apăsat butonul de Golden Buzz.

Cine sunt concurenţii din finala Românii au Talent 2022

În prima semifinală de la Românii au Talent 2022 au participat 12 concurenți, însă doar 5 dintre ei s-au calificat în finala Românii au Talent, sezonul 12: Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Zametheea.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri, 20 mai, s-au ales ultimii finaliști, în urma voturilor exprimate de public: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

De asemenea, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra şi Mihai Bobonete au avut în mânecă şi un wild-card, pe care l-au acordat celor de la X-Treme Brothers.

Astfel, în finala Românii au Talent 2022 se vor lupta cei 10 concurenți aleși de public prin voturi, dar și un concurent ales de jurații care au folosit wild-card-ul.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri