3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Cine este Rebeca Bană a de la Românii au Talent 2023. Andra, în lacrimi după interpretarea concurentei

Publicat peIn articol:


Cine este Rebeca Bană a de la Românii au Talent 2023. Concurenta a ridicat sala în picioare, după actul său artistic de la Românii au Talent, sezonul 13. 

Cine este Rebeca Bană a de la Românii au Talent 2023

Rebeca Bană de la Românii au Talent 2023 are 22 de ani și vine din București. Concurenta a impresionat juriul și spectatorii, după o interpretare de excepție la Românii au Talent, sezonul 13.

Concurenta de la Românii au Talent 2023 a cântat pentru tatăl său, care a plecat din această lume.
Dincolo de povestea sa de viață emoționantă, Rebeca Bană deține o voce specială, care a fost apreciată de cei patru jurați.

„Mă numesc Bană Rebeca Daniela, am 22 de ani. Eu am început să cânt de foarte mică. Părinții mei se bucurau foarte mult, mai ales când și eu și sora mea cântam.

De foarte multe ori stăteam cu tata să cântăm împreună, el m-a învățat să cânt.

Era foarte frumos când ne întâlneam toți să cântăm, mai ales de Crăciun, ne strângeam, luam masa împreună, era super.

Acum patru luni, tata a plecat dintre noi. Pur și simplu am primit un telefon de la mama mea. O sunaseră niște polițiști să îi spună că tata s-a înecat. El era la pescuit, a scăpat undița, a sărit după ea și nu a mai putut să iasă. El știa să înoate, nu știu ce s-a întâmplat.

Înainte să se întâmple tragedia asta, el și-a dorit foarte mult să mergem împreună la Românii au Talent. Am venit pentru el și sunt sigur că el vede asta și se bucură. Vreau să vadă lumea că după orice tragedie trebuie să continui. Poți să faci asta dacă te încrezi în Dumnezeu și mergi mai departe, pur și simplu. Peste orice lucru greu poți să treci pentru că Dumnezeu e acolo cu tine.

Eu cred că viața lui nu s-a terminat aici și că există viață după moarte și că noi o să ne revedem acolo. Și prin muzică și prin cântecul ăsta putem să ne revedem pentru un moment”, a spus Rebeca la Românii au Talent 2023.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citește și: Cine este Rareș Prisacariu, primul Golden Buzz de la Românii au Talent 2023. Smiley și Bartoș au apăsat pe butonul auriu

Rebeca Bană a de la Românii au Talent 2023

[Sursa foto: Captură TV]

Rebeca Bană, patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 13

Rebeca Bană a primit patru de „DA” în preselecții la Românii au Talent, sezonul 13. Cei patru jurați: Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au avut doar cuvinte de laudă la adresa concurentei de la Românii au Talent 2023.

„În seara asta nu ne-ai cântat nouă. Și ai făcut-o exact, atât de bine, încât să te conectezi cu altcineva, să treci peste noi și cred că s-a întâmplat treaba asta. Ai o voce senzațională care pe mine m-a lăsat mască”, a spus Mihai Bobonete.

„Eu în locul tău n-aș fi putut cânta și de asta te apreciez foarte mult. S-a simțit că ai cântat cu sufletul și a fost foarte frumos”, a spus Andra.

„Mie mi-a plăcut cum ți-a sunat vocea în engleză. Cred că acolo te-ai simțit mai stăpână pe tine și te-ai simțit mai liberă. Una peste alta e un moment frumos”, a spus Dragoș Bucur.

„Talentul și interpretarea ta au fost dincolo de poveste. Ești extraordinar de talentată, ai un timbru frumos”, a încheiat Andi Moisescu.

Citește și: Cine este Darius Mabda, câștigătorul la Românii au Talent. Dansatorul a participat și la „America’s Got Talent”

Rebeca Bană a de la Românii au Talent 2023

[Sursa foto: Captură TV]

Ce seriale turcești sunt difuzate la Kanal D

În intervalul orar în care va fi difuzată emisiunea Românii au Talent, telespectatorii pot urmări la Kanal D, serialul turcesc „Infidelul”. 

De asemenea, fanii serialelor turcești pot urmări de lunea până joia, de la ora 20:00, serialul „Totul pentru familia mea”, iar vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, serialul „Infidelul”, doar la Kanal D.

Serialul turcesc „Infidelul” spune povestea lui Asya (Cansu Dere), eroina seriei, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. 

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit.

Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali (Alp Akar), băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar „liniștea de dinaintea furtunii”.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri