4.5 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Cine sunt câștigătorii ediției patru a emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 18: ”Cel mai bun moment al vostru” / VIDEO

Publicat pe  • Cine sunt câștigătorii ediției patru a emisiunii Te cunosc de undeva
  • Cei doi le-au furat inimile și felicitările juraților

Sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva continuă să îi surprindă atât pe telespectatori, cât și pe jurați, care sunt încântați să ia parte la progresul concurenților de la o ediție la alta. Cea de-a patra ediție le-a adus în case telespectatorilor un show incredibil, pe ritmuri de muzică disco, dar și rock, sau emoții de nostalgie. Deși juriul a fost impresionat de prestațiile tuturor concurenților, punctele oferite de aceștia i-au făcut câștigători pe doi dintre aceștia.

Cine sunt câștigătorii ediției patru a emisiunii Te cunosc de undeva

Ediția patru a emisiunii Te cunosc de undeva a ajuns la final, astfel că au fost anunțați și câștigătorii acestei seri. După multe momente reușite, la care au muncit mult și progresiv, concurenții i-au încântat pe jurați cu momente de nostalgie, muzică pop modernă, dar și muzică care le amintește de vremurile în care erau adolescenți.

Chiar dacă au fost multe transformări reușite, doar doi concurenți au câștigat ediția de astăzi. Aceștia sunt Emi și Cuza, care au încântat publicul și juriul cu transformarea lor în doi artiști legendari, și anume Tina Turner și Eros Ramazzotti, făcând show cu melodia Cose della vita. Jurații au fost de-a dreptul surprinși de talentul lor de a se transpune în personaj, ceea ce i-a făcut câștigători ai ediției cu numărul patru a emisiunii Te cunosc de undeva.

Cum a fost jurizată prestația lui Emi și Cuza

În această seară, Emi și Cuza au făcut un show incendiar pe ritmurile Tinei Turner și a lui Eros Ramazzotti. Cei doi artiși legendari au fost un talisman norocos pentru Emi și Cuza, deoarece i-a făcut câștigători ai ediției din această seară a emisiunii Te cunosc de undeva.

Jurații au fost impresionați de prestația celor doi, astfel că nu au uitat să îi felicite pentru talent și pentru ambiția de a progresa de la o ediție la alta.

”N-ai cântat ca și Tina Turner, că nu aștepta nimeni asta, dar ne-ai surprins pe toți când ai sărit în octavă. Eu știu pe cineva care e ros de invidie când v-a vâzut pe ecran, dar nu sunt numele. Foarte frumos momentul, excepțional”, le-a spus Aurelian Temișan.

”A fost cel mai bun moment al vostru din acest sezon. Și, poate, unul dintre cele mai bune, comparând și cu alte momente din sezonul trecut. Ați fost bestiali”, le-a spus Andreea Bălan.

Citește și: Cine a câștigat cea de-a doua ediție a noului sezon de la Te cunosc de undeva: ”Îmi pare bine pentru tine, rău pentru…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri