21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Click! detonează bomba: Bătaie la Antena 1! Doi prezentatori s-au luat la trântă în culisele unei celebre emisiuni

Publicat pe


Scandal de proporții în Antena 1! S-a lăsat cu bătaie, îmbrânceli și a căzut decorul din culise! Click! vă spune totul despre cel mai recent incident care a avut loc în televiziune. Detaliile sunt de-a dreptul halucinante!

Scandal de proporții la Antena 1

Șerban Copoț și Robert Tudor, scandal în culise la iUmor

Din confortul canapelei noastre, totul pare roz și taaare frumos la TV. Surpriză, căci nu este deloc așa, ba chiar din contră! Click! vă prezintă culisele celui mai recent scandal care zguduie din temelii Antena 1. Se pare că moderatorul iUmor, Șerban Copoț, s-a luat la trântă, la propriu, cu Robert Tudor. 

Subiectul este simplu: Șerban Copoț s-a gândit că poate rămâne fără postul de la Antena 1, motiv pentru care a trecut la atac. Glumele deplasate au degenerat și scandalul a prins forme colosale în culisele emisiunii iUmor de la Antena 1.  Se pare că între fostul solist al trupei Animal X și magicianul Robert Tudor s-a declanșat un conflict care se va lăsa cu concedieri!

Chiar dacă emisiunea de la Antena 1 este plină de glume și oameni haioși, iată că, totuși, în culisele iUmor se întâmplă și lucruri neplăcute. Și acum să intrăm în acțiune fix pe momentele subiectului, cum s-ar spune! De la venirea în echipă a magicianului Robert Tudor, lui Șerban Copoț i s-a părut că pozita i se clatină și că trebuie neapărat să riposteze, dacă nu vrea să fie out. Se aude că cei doi nu s-au înțeles foarte bine și, spre finalul sezonului, s-a lăsat cu un super conflict care ar putea duce la concedierea fostului concurent de la Românii au talent.

Scandalul a ajuns la urechile șefilor

Sursele Click! spun că a fost un mare scandal în culise la iUmor, iar scandalul dintre cei doi a luat amploare, căci Șerban, care e mai vechi, crede că Robert vrea să îi ia locul ca și coprezentator. S-au făcut multe schimburi dure de replici, s-a creat chiar o îmbrânceală între fostul solist de la Animal X și magician și s-a lăsat cu decoruri dărâmate, cu monitoare și camere căzute, dar și cu vorbe grele. Cei doi mai aveau puțin și se băteau mai ceva ca în galele WWA!

Din fericire, cei din jur i-au despărțit. Conflictul dintre ei se pare că are, totuși, rădăcini mai vechi și a fost de ajuns o remarcă sau o glumă spusă într-un moment nepotrivit ca să se ajungă la ochi scoși. La figurat, nu vă faceți griji, căci fiecare a rămas cu trăsăturile intacte! După acest eveniment s-ar putea că Robert să nu mai participe la…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri