0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

Copiii lui Horia Brenciu s-au confruntat cu bullying: „Nu e ușor”

Publicat pe


Horia Brenciu se numără printre cei mai apreciați artiști din România, având o carieră muzicală de invidiat. Cântărețul și soția lui, Alice Dumitrescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 1995 la TVR și s-au căsătorit în 2014. Au împreună o fată, pe nume Mina, iar producătoarea TV mai are două fete, pe Andreea și pe Maria, din relații anterioare. De asemenea, artistul și partenera lui mai au un băiat, Toma, în vârstă de 8 ani, pe care l-au adoptat.

Cu fiecare ocazie, Horia Brenciu a vorbit cu emoție despre familia lui. Recent, în cadrul unui interviu pentru VIVA!, a făcut câteva mărturisiri despre felul în care copiii lui se raportează la celebritatea de care are parte tatăl lor. 

„Ah, nu prea au ei treabă cu celebritatea. Nici cei mici, nici cei mari. Sunt toți copii, până la urmă. Au colegi și prieteni care nu fac mare caz de faptul că eu sunt persoană publică. Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală. Și ea se plictisește”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu a continuat seria confesiunilor. Conform declarațiilor făcute de artist, copiii lui au fost victimele bullying-ului.

„Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”, a adăugat Horia Brenciu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a dezvăluit care sunt planurile ei de viitor: „Vreau să ajut’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri