11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

”Cornel Galeș s-a dus imediat după ea, a fost ceva predestinat, să moară” Gheorghe Turda a spus ce s-a întâmplat la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Abia acum s-a aflat ce a aranjat soțul artistei

Publicat peIn articol:


Ileana Ciuculete s-a stins din viață mult prea rapid, la doar 59 de ani, în 2017, după ce a fost diagnosticată cu ciroză.

În urma sa, artista a lăsat o avere muzicală impresionantă, dar și o mulțime de prieteni și fani care nu au uitat-o nici până astăzi.

Citește și: „Mi-e foarte dor de ea!” Fiul Ilenei Ciuculete, mesaj sfâșietor în ziua în care artista ar fi împlinit 70 de ani. Nu se poate obișnui nici acum cu lipsa mamei: „Când îi aud cântecele e și mai greu”

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, împreună și dincolo de moarte?

De asemenea, a luat cu ea și un lucru mai puțin știut de opinia publică, însă făcut acum public de nimeni altul decât Gheorghe Turda.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 19 martie 2023. Vremea se încălzește ușor în toată țara. Maxime de 17 grade- kanald.ro

Citeste si: Reacția unui britanic când a văzut cum vorbesc elevii români engleză- stirileprotv.ro

Cei doi folcloriști au fost prieteni la cataramă de-a lungul timpului, lucru care a făcut ca artistul să îi îndeplinească o ultimă dorință lui Cornel Galeș, în numele prieteniei care l-a legat de soția sa. 

Cântărețul de muzică populară spune că în ziua înmormântării regretatei interprete, Cornel Galeș, care s-a stins la doi ani după acea zi, a avut dorința ca sicriul soției sale să fie scos din biserică de cei mai buni prieteni ai acesteia.

Printre ei s-a numărat și Gheorghe Turda, care spune acum că s-a simțit onorat, deși situația nu a fost tocmai confortabilă.

Gheorghe Turda, despre ce s-a întâmplat la înmormântarea artistei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

Citește și: Fratele și mama Ilenei Ciuculete, la 5 ani de la moartea artistei, nu pot accepta tragedia din familia lor: ”Cea mai mare durere”

Și tot el spune că soțul cântăreței a murit la doar 60 de ani pentru că trebuia să se vadă pe lumea cealaltă cu Ileana Ciuculete . Iubirea lor, crede artistul, a făcut ca și moartea să le fie predestinată și să nu-i separe pentru mult timp.

”Ileana Ciuculete avea un stil aparte față de alte cântărețe din Oltenia, avea un repertoriu foarte bogat, era tare iubită, era și plătită foarte bine la petreceri. În urmă cu șase ani, când au scos-o din biserica unde a fost prohodul înmormântării lui Ileana,  soțul ei, Cornel Galeș, în viață atunci, ne-a rugat, cum este obiceiul la români, să o scoatem din biserică toți prietenii ei adevărați. I-am purtat sicriul pe umeri, a fost o senzație tare ciudată, dar a fost o onoare. Apoi și Cornel Galeș s-a dus imediat după ea, a murit și el tânăr, în acel cumplit accident de mașină care a avut loc în Spania. E clar, a fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede. Ea și Cornel au avut o relație foarte frumoasă de familie”, a spus Gheorghe Turda, conform Playtech.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri