14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Cornelia si Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii: „Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta”

Publicat peCornelia si Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii. Cei doi soți au decis de comun acord să nu facă moștenitori și au un motiv întemeiat, așa cum afirmă ei.

Îndrăgiţii cântăreţi de muzică populară Cornelia şi Lupu Rednic au sărbătorit, recent, 25 de ani de carieră împreună, şi sunt căsătoriţi de 27 de ani.

Cornelia si Lupu Rednic au dezvăluit motivul pentru care nu au copii

De-a lungul anilor, întrebarea pe care au primit-o cel mai des a fost referitoare la motivul pentru care nu au copii. Așadar în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul TV Antena Stars, frumoasă artistă a decis să lămurească o dată pentru totdeauna acest aspect.

Mai exact, cei doi nu şi-au dorit să devină părinţi, deoarece se axează pe cariera şi sunt mereu plecaţi în turnee, atât în România, cât şi în alte ţări. Acest lucru i-a făcut să nu ia în calcul posibilitatea de a îşi mări familia, întrucât nu s-ar putea ocupa de unul sau mai mulţi copii.

„Am fost o fată năzdravana, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…). Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…). Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta… (n.r.: că se mărită). (…). Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic.

Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic a reușit să slăbească 30 de kilograme și să ajungă la silueta pe care și-o dorea de foarte mult timp. Celebra artistă, totuși, în urma kilogramelor pierdute, s-a ales cu câteva probleme de sănătate.

Zâmbitoare, fericită și împlinită – așa se simte acum cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Însă, chiar dacă a ajuns la silueta mult dorită, artista a avut parte și de câteva probleme de sănătate. Cornelia Rednic recomandă persoanelor care vor să slăbească să nu se înfometeze. Artistei i-a căzut părul și s-ar fi simțit și fără vlagă. Aceasta consideră că a greșit pentru că nu a apelat la sfaturile medicilor nutriționiști.

„Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a mărturisit Cornelia Rednic, conform impact.ro.Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri