21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

„Cred că există șanse să reînnodăm relația” Irinel Columbeanu aruncă bomba! Fostul afacerist încă mai speră la o împăcare cu Oana Cojocaru: „Nu am putut să o uit”

Publicat peIn articol:


Irinel Columbeanu este cunoscut în spațiul public și pentru relațiile pe care le-a avut pe parcursul anilor. Fostul soț al Monicăi Gabor s-a iubit atât cu femei celebre, cât și cu altele mai puțin cunoscute, însă acum a anunțat că vrea să își refacă viața amoroasă. Se pare că fostul afacerist își caută jumătatea și știe exact ce vrea de la partenera sa de viață. 

Cu toate acestea, fostul milionar mai speră la o împăcare cu Oana Cojocaru, femeia despre care își amintește și acum cu drag. Ce mărturisiri a făcut Irinel Columbeanu despre fosta sa parteneră de viață?!

Irinel Columbeanu își dorește o împăcare cu Oana Cojocaru?

Irinel Columbeanu  și Oana Cojocaru s-au despărțit, însă cei doi păstrează și acum legătura, motiv pentru care i-a dedicat chiar și câteva pagini în cartea sa.
Mai mult decât atât, se pare că fostul afacerist este încă îndrăgostit de această și speră că într-o zi lucrurile se vor schimba între ei și că flacăra iubirii lor se va reaprinde. 

Citește și: „Nu am făcut niciun atac cerebral” Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute! Cu ce probleme de sănătate se confruntă, de fapt, fostul milionar!? A spus abia acum adevărul: „Nu am alte afecțiuni”

Citeste si: Ai tensiune mica? Ce cauze sunt si cum trebuie sa actionezi

Citeste si: Kanye West și Bianca Censori, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția, după apariția indecentă în public- stirileprotv.ro

Irinel Columbeanu a mărturisit că tatăl Oanei Cojocaru  nu a fost de acord cu relația lor, motiv pentru care i-a și trimsi câteva mesaje urâte fostului afacerist, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii în legătură cu acest subiect.

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă.

Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință.

Citește și: Irinel Columbeanu nu se aștepta să fie tratat așa de Mr. Pink și de Monica Gabor, când a mers să-și viziteze fiica în America. Gestul celor doi aproape că l-a lăsat fără cuvinte: „Fără resentimente”

Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.

Citeste si: „Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi!” Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre mama sa, care a decedat în urma unui accident rutier, la vârsta de 36 de ani- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 5 septembrie 2023. Ce sfânt este cinstit marți?- stirilekanald.ro

Citeste si: ”Am vorbit despre…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri