3.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Cu un ochi râde și cu altul plânge! Fiul lui Nicolae Botgros, gest sfâșietor în ziua nunții! A mers îmbrăcat în ginere la mormântul mamei sale

Publicat peIn articol:


A fost sărbătoare mare în familia lui Nicolae Botgros. Corneliu, fiul celebrului dirijor, și aleasa inimii lui au decis să-și jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Tânărul nu a putut, însă, să se bucure pe deplin de cea mai importantă zi din viața lui, căci nu a putut să o aibă alături pe mama sa. Iată la ce gest a recurs în ziua nunții, în amintirea Lidiei Bejenaru!

Citeste si: L-a iertat sau nu Lidia Bejenaru pe Nicolae Botgros pentru infidelități, înainte să moară? Fiul celor doi rupe tăcerea: „Cicatricea nu-și revine niciodată”

Fiul lui Nicolae Botgros și soția lui au mers la cimitir, în ziua nunții

A trecut un an de la moartea Lidiei Bejenaru, însă durerea pe care a lăsat-o în urmă este încă prezentă în inimile celor dragi. Dovada o face chiar gestul la care a recurs Corneliu, fiul regretatei interprete și al lui Nicolae Botgros, în ziua propriei nunți.

Tânărul și proaspăta lui soție au decis să meargă la cimitir îmbrăcați în ginere și mireasă și să țină un moment de reculegere în amintirea mamei

sale. Imaginile au fost făcute publice chiar de către Mariana Căpitănescu, care a asistat la momentul emoționant: „Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.”, a scris cântăreața de muzică populară în dreptul fotografiei publicate în mediul online.

Citeste si: ”Legea nu își face cum ar trebui treaba.” Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie- kfetele.ro

Citeste si: Scandalul „Visarion Alexa” ia amploare după o nouă acuzație de agresiune din partea altei enoriașe. Ce a pățit aceasta- bzi.ro

Imaginea publicată de Mariana Căpitănescu cu fiul lui Nicolae Botgros, la mormântul Lidiei Bejenaru

[Sursa foto: Instagram]

Nicolae Botgros, dărâmat de durere la un an de la moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros nu se poate obișnui nici acum cu lipsa soției sale. A trecut un an de când Lidia Bejenaru s-a stins pe patul de spital, iar dirijorul susține că este încă extrem de afectat de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale: „A trecut un an…fără Liduța …Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora 6:15. Când m-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea, Lidia) și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească.

Citeste si: Nicolae Botgros, devastat după moartea soției: „A fost puterea mea”. Lidia Benejaru ar fi împlinit 69 de ani: ”Este foarte dureros”

Un lucru este cert, că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți (Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri). Știu și primesc acel sfat: ‘Fii tare, vremea tratează și mergem înainte!’. Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult. Dumnezeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea!”, a scris Nicolae Botgros, în mediul online.

Nicolae Botgros

[Sursa foto: Facebook]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri