6.3 C
București
vineri, 25 noiembrie 2022

Cucu de la Noaptea Târziu, o nouă relație. Cu cine se iubește cântărețul: „Lumea o cunoaște”

Publicat pe  • Cucu de la Noaptea Târziu se află într-o nouă relație
  • Cu cine se iubește artistul

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cucu de la Noaptea Târziu a oferit primele declarații despre noua relație în care se află. Artistul iubește din nou, însă nu vrea să ofere foarte multe detalii despre iubita sa.

Cucu de la Noaptea Târziu, o nouă relație

Cucu de la Noaptea Târziu a precizat, la Antena Stars, că relația lui este doar la început, iar acest început este unul bun. Cântărețul nu vrea să spună mai multe, deoarece vrea să vadă cum evoluează lucrurile.

„În dragoste e ok acum, mai iubește și Cucu din când în când (râde)! Oficial nu am o relație, dar e la început totul, nu pot să spun că am, pentru că nu e nimic concret, momentan. Începutul este foarte bun, pare de viitor, dar acum să vedem pe parcurs ce se întâmplă”, a mărturisit cântărețul.

Artistul și iubita sa sunt într-o relație de câteva săptămâni și spune el că a fost dragoste la prima vedere. Se pare că frumoasa femeie de care s-a îndrăgostit i-a furat inima.

„Suntem împreună de puțină vreme, este vorba doar de câteva săptămâni. De aceea nu spun nimic concret! Cam a fost dragoste la prima vedere, dar lucrurile s-au activat ulterior, adică nu a fost să fie o chestiune de moment”, a continuat el.

Cu cine se iubește artistul

Tot pentru Antena Stars, Cucu de la Noaptea Târziu a declarat că iubita lui este o persoană cunoscută, dar nu face parte din industria în care se află el. Aceasta l-a atras prin felul ei de a fi, dar și prin energia pozitivă pe care i-a transmis-o.

„M-a atras felul ei de a fi, vibe-ul, energia, că pentru mine asta este cel mai important. Dacă ai energie pozitivă și îmi place mie cumva, nimic nu mai contează. Acum am și o vârstă, văd lucrurile altfel. Până nu este nimic concret nu pot să dau indicii. Ea nu este neapărat în industria asta, dar o mai știe lumea”, a declarat Cucu.

Citește și: ”Sunt puțin retardat și s-ar putea să…”. Emoții mari pentru Cucu, la Splash! Vedete la apă. A sărit în cap de la 5 metri / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri