24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Culiță Sterp, mesaj de dragoste pentru logodnica lui. Artistul este îndrăgostit nebunește de „iubita din liceu”: „Mi-a dăruit cel mai frumos lucru din lume”

Publicat peIn articol:


În seara de Ajun, Culiță Sterp i-a transmis logodnicei sale un mesaj de dragoste în mediul online. În preajma sărbătorilor de iarnă, artiștii au ocazia să petreacă mai mult timp alături de familie și să-și dea seama, încă o dată, cât de norocoși sunt pentru ceea ce au. 

Culiță Sterp are din plin cu ce se mândri și, ori de câte ori are ocazia, recunoaște în fața tuturor fanilor săi că se simte cel mai norocos bărbat.

Citește și: Culiță Sterp, concert caritabil pentru copii, în prag de sărbători. Gestul impresionant al artistului a emoționat pe toată lumea

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru iubita sa

După o seară în care au întâmpinat colindătorii, s-au distrat și au petrecut timp de calitate împreună, Culiță Sterp și-a răsfățat viitoarea soție cu o declarație de dragoste în mediul online. 

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

Artistul a menționat că iubita sa a rămas, încă din liceu, femeia care l-a făcut să se îndrăgostească nebunește. Acum, la distanță de câțiva ani buni de la terminarea liceului, este fericit că s-au regăsit unul pe altul și că împreună au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Milan.

„Fata aia frumoasă cu care am fost în clasă la liceu, de care m-am îndrăgostit, alături de care am devenit tată și care mi-a dăruit cel mai frumos lucru din lume: o FAMILIE! O iubesc! 💙 Fericirea mea, familia! 💙 sărbători fericite tuturor! 🤍”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp, reacție vehementă, după ce a fost criticată pentru felul în care se îmbracă: „Habar nu aveți și mai și jigniți”

Culiță Sterp, fapte bune de sărbători

Cu câteva zile în urmă, Culiță Sterp a ținut un concert caritabil pentru un grup de copii din Hunedoara. Micuții au fost în extaz în momentul în care l-au văzut pe cântăreț, înghesuindu-se să facă câte o poză cu cartistul lor preferat. Moș Crăciun a fost nelipsit, astfel că toți copiii, cât și părinții prezenți s-au bucurat de un moment cu totul special, susținu chiar de Culiță Sterp.

Imaginile au fost foarte apreciate de fani în mediul online, mai ales că cei mici s-au arătat extrem de entuziasmați de venirea artistului.

@culita_sterp_official

Când faci, ție îți faci, când dăruiești, ție îți dăruiești 🤍

♬ sunet original- Culiţa SterpSursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri