2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Cum iți dai seama că te place un nativ Taur. Te va ignora la început

Publicat peIn articol:


Cum iți dai seama că te place un nativ Taur. Nativii sunt persoanele care nu mai scapă de sentimente, odată ce le-au avut. Mai exact, un Taur nu se îndrăgostește ușor, dar și când o face, își pune sufletul pe tavă și încearcă să fie cel mai bun partener din Univers.

Află cum îți dai seama că un Taur a pus ochii pe tine.

Cum iți dai seama că te place un nativ Taur

Dacă vi s-a pus pata pe un Taur și el nu vă bagă în seamă, nu vă pierdeți speranță, căci este unul dintre semnele clare că și el vă are la suflet. Nativul este foarte ambițios când vine vorba de a cuceri un posibil partener, așa că va scoate toate armele la înaintare pentru a atrage atenția.
Taurii vor adopta comportamente clare care să vă dea de înțeles că sunt interesați de voi.

Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Taur

Îl preocupă situația ta financiară

În momentul în care un Taur se îndrăgostește, se va interesa de binele vostru. Vă vor întreba de sănătate, de situația financiară și va face demersurile necesare pentru a se asigura că amândoi sunteți bine.

În cazul în care aveți probleme financiare, Taurii vor plăti tot ce pot pentru a vă elimina un stres pe care îl aveți.

Citeste si: Ce pensie are, de fapt, Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România- kfetele.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf reacționează, după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum explică situația creată..- bzi.ro

Te ignoră

La început, nativul nu va da semne că este interesat de tine, ba chiar va fugi în cealaltă jumătate a încăperii. Deși abia așteaptă să vorbească cu tine ore-n șir, te va ignora și se va concentra pe alte persoane din încăpere. Este îndrăgostit nebunește dacă nu-ți dă detalii despre el la primele conversații.

Îți învață rutina

Să nu vă speriați dacă are un carnețel în care își notează fiecare programare sau eveniment pe care le aveți, întrucât este un semn că este foarte interesat de voi. Nativii Taur preferă să-și arate interesul  prin lucruri mărunte, drăguțe, decât să vină cu cadouri scumpe la ușa voastră. Va apărea în locurile în care te aștepți mai puțin, pentru a-ți face o surpriză.

Citeste si: Ce nu suporți, în funcție de zodia în care te-ai născut. Nativii urăsc să fie puși în astfel de situații

Vrea să stea non-stop cu tine

După ce a trecut un timp de când v-ați cunoscut, Taurului îi va fi foarte greu să-și ascundă emoțiile. Odată ce s-a convins că își dorește o relație serioasă cu tine, va încerca să fie în permanență în jurul tău, pentru a te îngriji și iubi. Ideea că poate fi atent cu tine non-stop îi oferă siguranță și încredere de sine.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri