0.2 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Cum puteți obține un gust mai bun atunci când fumați narghilea?

Publicat pe


Unul dintre cele mai importante lucruri care contribuie la un gust mai bun de fiecare dată când fumați narghilea este vasul. Cel mai recomandat vas pentru narghilea este vasul vortex, care prezintă un vârf în mijlocul vasului, nu are găuri în partea de jos și astfel aromele sunt întreținute mai mult timp. Vasul vortex poate fi fabricat din lut, din pyrex, din aluminiu, silicon sau din sticlă. Aromele și tutunul sunt încălzite uniform și menținute o perioadă mai îndelungată de timp, iar lichidul de tutun nu intră în pipa de narghilea. Fumul, la rândul său, are un gust și un miros mai plăcut. Materialul și grosimea vasului vortex sunt esențiale pentru a vă bucura de o experiență excelentă de fumat narghilea.

Iată și alte modalități prin care puteți obține un gust mai bun ori de câte ori fumați narghilea:

Folosiți cărbuni naturali

Există mai multe modalități prin care puteți obține un gust mai bun, dar fără îndoială, cărbunii au cel mai mare impact asupra experienței de fumat narghilea. Dacă utilizați cărbuni ușori și rapizi, veți simți o aromă neplăcută atunci când respirați fumul din narghilea. De cele mai multe ori, atunci când fumătorii utilizează cărbuni rapizi simt mai degrabă gustul cărbunelui decât aroma pe care au folosit-o. Cărbunii ușori și rapizi au mai mulți aditivi care afectează sănătatea fumătorilor, dar care influențează și calitatea experienței de fumat narghilea, deoarece eliberează aditivii în vasul de narghilea. Cărbunii instant ard la o temperatură mai mare decât cărbunii naturali, rezultând astfel un strat gros de cenușă în vasul de narghilea în doar câteva minute de când începeți să fumați. Pe de altă parte, cărbunii de nucă de cocos ard la o temperatură mai scăzută, suficient pentru a menține un nivel de căldură optim pe tot parcursul sesiunii de fumat narghilea. Deoarece cărbunii naturali din nucă de cocos sunt produși din materie organică, veți observa o diferență semnificativă de aromă. Pentru o experiență grozavă de fumat narghilea, încercați pe acest site să achiziționați cărbuni naturali din nucă de cocos. Nu produc toxine dăunătoare, nu conțin aditivi, permițându-vă să vă bucurați alături de toți prietenii de arome de narghilea naturale și intense.

Încercați diferite arome de narghilea

Încercând diferite arome, vă veți asigura o experiență plăcută de fumat narghilea. De la banane și căpșuni, cappuccino și mentă, până la măr și caramel, există o varietate de arome diferite, așa că încercați noi combinații. S-ar putea să descoperiți noi arome preferate. Amestecarea acestor arome diferite ar putea fi, de asemenea, trucul  pe care îl căutați pentru a îmbunătăți aroma de narghilea.

Folosiți două straturi de folie

Este foarte indicat să utilizați mai multe folii pe vasul cu narghilea. De exemplu, folosind două straturi de folie de narghilea pentru a vă acoperi narghileaua, creați o barieră și mai eficientă împotriva cărbunilor. De asemenea, folia de aluminiu va ajuta la minimizarea pierderilor de căldură, împiecând cărbunii să ardă tutunul. Rezultă astfel arome mai plăcute pentru fumătorii de narghilea. O altă alternativă ar fi aceea să folosiți folie de aluminiu mai groasă. Astfel, aromele de narghilea vor arde încet și vor menține căldura mai mult timp.

Utilizați întotdeauna apă proaspătă

La începutul fiecărei sesiuni de fumat narghilea, folosiți apă curată și rece. Veți obține astfel un gust curat și răcoritor. Pentru a menține apa rece, mulți fumători de narghilea obișnuiesc să adauge cuburi de gheață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri