0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Cum vor fi calculate facturile la energie electrică. Anunțul ministrului Energiei: ”Este destul de greu să emiți facturi personalizate pentru toată populația României”

Publicat pe  • Cum vor fi calculate facturile la energie electrică
  • Anunțul ministrului Energiei

În această seară, ministrul Energiei a anunțat că, săptămâna viitoare, ordonanța 119/2022 privind plafonarea prețurilor la energie urmează să fie dezbătută în Camera Deputaților care este for decizional.

Cum vor fi calculate facturile la energie electrică

După ce zilele trecute a fost făcut un anunț potrivit căruia românii cu mai mulți copii ar putea plăti facturi mai mici, într-o intervenție la un post de televiziune, ministrul Energiei a declarat că este destul de greu să fie emise facturi personalizate pentru toată populația României.

”Este destul de greu să emiți facturi personalizate pentru toată populația României, iar scopul este ca facturile să se emită la timp, corect, să nu fie greșite, ca oamenii să nu plătească mai mult decât este necesar. Și atunci nu cred că este cazul să ne complicăm în plus.”, a declarat Virgil Popescu, potrivit digi24.ro.

De asemenea, ministrul Energiei a spus că într-adevăr este nevoie de un ajutor pentru persoanele care au nevoie de dispozitive medicale.

”Da, dăm acel ajutor țintit către persoanele care au nevoie de aceste dispozitive. Poate fi foarte ușor acordat printr-un voucher. Dacă există o dorință de a ajuta familiile cu mulți copii în întreținere, la fel și acest lucru poate fi făcut pentru că și acest lucru este știut.”, a mai spus acesta potrivit aceleiași surse menționate anterior.

De asemenea, declară Virgil Popescu faptul că este foarte complicat să spui furnizorilor să cunoască exact ce este în interiorul unei locuințe, chiar și vorbind de o declarație. Totodată, decizia care a fost luată i-a nemulțumit pe furnizorii din energie. Aceștia susțin că situația se va complica mult mai mult si că sunt niște date la care ei nu au acces.

Citește și: Românii cu mai mulți copii, facturi mai mici la energia electrică. Ce condiții trebuie să fie îndeplinite

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri