6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Cuza, investiție de 100.000 de euro. Artistul și-a îndeplinit cel mai mare vis al copilăriei: ”Numai Dumnezeu știe cum”

Publicat peIn articol:


Cuza a ajuns celebru odată cu lansarea proiectului „Noaptea târziu”, ulterior a devenit om de radio și prezentator TV, concurent în diferite emisiuni și astfel statutul său financiar s-a schimbat radical.

S-a îmbogățit, trăiește pe picior mare, fapt ce-l face acum să își poată satisface orice moft, lucru pe care l-a și bifat.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și soția sa, Mădălina, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Au apărut deja primele imagini din ziua cea mare!

Cuza a dat o avere pe noua sa mașină 

Astfel, vara lui 2023 este una specială pentru prezentator, căci, după ani la rând, și-a văzut visul copilăriei îndeplinit.

Recent, pe conturile sale de socializare, Cuza a publicat un video prin care le-a arătat tuturor că a făcut o achiziție în valoare de 100.000 de euro.

Citeste si: Constantin Enceanu și sora lui Petrică Mîțu Stoian s-au împăcat. Cei doi au îngropat securea războiului la festivalul regretatului artist: „Mă rugam la Dumnezeu să pot să mă stăpânesc”- kanald.ro

Citeste si: Rușii anunță că Ucraina a atacat Moscova cu drone. Primele imagini de la fața locului| VIDEO- stirileprotv.ro

Nu banii nu sunt importanți, ci ceea ce și-a cumpărat, căci vorbim de mașina la care visa încă de pe vremea când era doar un copil. Un bolid luxos, cum puțini își permit, este acum noua bijuterie pe patru roți a lui Cuza.

Citește și: Ramona Olaru a dezvăluit ce se întâmpla între ea și Cuza în emisiune, când camerele de filmat se opreau. Cum au reușit să lucreze împreună, imediat după despărțire: „A ajutat și lucrul acesta”

”Ziua cea mai mare a venit! Eram mic și așteptăm să se încarce poză pe monitor să o privesc minute în șir… a apărut NFS și era mașină mea de suflet, nu am câștigat-o la gumă Turbo niciodată chiar dacă ale mașini erau dubluri… numai Dumnezeu știe cum a făcut că acum să o pot conduce in realitate… MULȚUMESC!”, a declarat Cuza  de la Noaptea Târziu, pe contul lui personal de Tik-Tok.

Ulterior, de la volanul noii sale mașini, pe care în copilărie o privea în jocurile de pe calculator, în stilul caracteristic, fostul iubit al Ramonei Olaru a și făcut o glumă, prin care și-a luat în vizor prietenii.

Cuza, posesorul unui bolid de 100.000 de euro

[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: „Daniel a zis că s-au certat și după l-a lovit cu piciorul în burtă și n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din bucătărie.” Dana Roba a fost pusă la pământ de fratele lui Daniel Baciu- kfetele.ro

Citeste si: Rezultate finale după contestații Evaluare Națională 2023. Au fost publicate notele pe evaluare.edu.ro!- stirilekanald.ro

Citeste si: Fratele lui Daniel Balaciu, dezvăluiri referitoare la seara în care Dana Roba a fost atacată. Bărbatul susține că make-up artista ar fi fost cea care l-ar fi instigat: „El spune…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri