-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Dan Negru le-a oferit copiilor lui o educație financiară sănătoasă. Fiica prezentatorului TV muncește de la 13 ani: „Agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte”

Publicat peIn articol:


Dan Negru a demonstrat de fiecare dată că este un om chibzuit, care pune de fiecare dată pe primul loc echilibrul și cumpătarea. De-a lungul carierei sale a dobândit succes și a reușit să acumuleze sume importante de bani care să-i ofere confortul necesar lui și familiei sale.

Chiar dacă se poate numi un om stabil din punct de vedere financiar, cu o posibilitate peste medie, a reușit să-și învețe cei doi copii să aprecieze valoarea banului și să-i educe în spiritul conservării valorilor morale în ceea se privește finanțele.

Din acest motiv, Dan Negru și-a dorit ca Dara și Bogdan, copiii lui, să crească într-un mediu în care să deprindă o educație sănătoasă din punct de vedere financiar și să învețe faptul că, pentru a fi de succes, este necesar să învețe să muncească de la vârste fragede pentru a dobândi ceea ce își doresc.
Ce sfaturi financiare le-a oferit Dan Negru copiilor lui?

Citește și: Nimeni nu a știut prin ce a trecut Vica Blochina! Recent, vedeta a avut probleme financiare serioase: „Am pierdut foarte multe lucruri”| EXCLUSIV

Ce sfat le-a dat Dan Negru copiilor lui?

Un familist convins, dar și un om de televiziune de succes, Dan Negru consideră că cei doi copii ai săi sunt bine ancorați în realitate prin educația pe care le-a dat-o.

Citeste si: Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu Maxer! Motivul pentru care nu se mai înțelegeau: „Nepotrivire de caracter, irascibil, violent verbal”- kanald.ro

Citeste si: Explozie puternică lângă București, în această dimineață! O persoană a murit. Alimentarea cu gaze a fost oprită, iar traficul restricționat- stirileprotv.ro

„Cred ca i-am crescut cumpătați și liniștiți, nu au neliniștea de a avea cât mai mult. I-am învățat că, dorindu-și puțin, un om sărac poate să devină bogat.”, a spus Dan Negru la Kanal D.

De asemenea, Dan Negru știe că resursele materiale se pot pierde într-o secundă în anumite circumstanțe ale vieții, așa cum s-a întâmplat în cazul familiei sale pe vremea în care era încă instaurat regimul comunist.

„Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toți, și pe bunici, și pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniștii într-o noapte și i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniștit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic.”, a mai spus Dan Negru.

Citeste si: „Simțeam că ajungem acolo, dar nu am avut curaj.” Deea Maxer a vorbit public, pentru prima dată, despre divorțul de Dinu. Ce declarații a făcut artista despre ceea ce s-a întâmplat în relația lor- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 20 și 21 mai 2023. Sărbători…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri