4.9 C
București
joi, 7 decembrie 2023

Dana Roba, faţă în faţă cu Daniel Balaciu în sala de judecată! Este prima dată când se întâlnesc, după ce bărbatul a vrut să o omoare

Publicat pe


Dana Roba trece prin emoţii puternice. S-a pregătit multe săptămâni pentru acest moment şi iată că acum urmează să stea faţă în faţă cu cel care a vrut să o omoare. Bruneta a anunţat recent că îl va vedea pentru prima dată pe fostul soţ după bătaia pe care a încasat-o. 

Cazul Danei Roba a îngrozit o ţară întreagă. Make-up artista a ajuns în urmă cu doar câteva luni de urgenţă pe mâinile medicilor. Fostul ei soţ a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan în cap şi peste mâini într-un moment de furie. Incidentul teribil a lăsat urme adânci pe chipul brunetei, dar mai ales în suflet. Acum, tânăra luptă să îşi revină şi să lase în urmă toate amintirile tragice.

Dana Roba şi fostul soţ

Dana Roba, faţă în faţă cu bărbatul care a vrut să o omoare!

Prima întâlnire dintre cei doi trebuia să aibă loc în urmă cu aproximativ o lună. Daniel Balaciu nu a fost prezent însă, la momentul respectiv doar bruneta a stat de vorbă cu oamenii legii. Bărbatul se afla la București pentru o expertiză psihiatrică.

Acum Dana Roba se află din nou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timișoara, acolo unde se judecă dosarul său.

În urmă cu puţin timp, bruneta a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să se întâlnească cu fostul ei soț. Make-up artista a recunoscut că nu îi este deloc uşor, are mari emoţii şi speră ca totul să se termine cu bine. Mai mult, Dana Roba le-a cerut prietenilor virtuali să se roage încă o dată pentru ea. Are nevoie de susţinere în aceste momente grele.

„Sunt în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu, am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că nu mă va lăsa. Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo, într-o baltă de sânge, câteva ore, cu capul spart. Cred că tot El va fi cu mine și astăzi.

Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru mine și vă rog să vă plecați genunchii și astăzi și să vă mai rugați ca Dumnezeu să fie cu mine, că nu-mi este ușor. Vă mulțumesc pentru tot”, a spus Dana Roba pe contul ei de Instagram.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri