0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție: „Urmează să mă aresteze”. Isabela a chemat poliția, după ce acesta a dat buzna peste ea în casă

Publicat peIn articol:


Vestea că Isabela și Daniel Onoriu divorțează după 6 ani de căsnicie a luat prin surprindere o țară întreagă, mai ales după greutățile pe care cei doi soți le-au traversat împreună. Acum, însă, situația dintre ei pare că s-a înrăutățit, căci în urmă cu doar câteva săptămâni, tânăra anunța că a obținut un ordin de protecție pe numele fostului soț, pentru că se teme pentru viața sa, din cauza amenințărilor acestuia.

De precizat este că, Daniel Onoriu este monitorizat prin intermediul unei brățări prin care agresorii sunt ținuți sub supraveghere de către autoritățile locale, iar astăzi, 10 noiembrie, pilotul de curse a încălcat ordinul de protecție.

Citește și: Rebeca Onoriu îi ia apărarea lui Daniel Onoriu, în scandalul cu actuala soție. Ce a dezvăluit despre Isabela abia acum, după anunțul divorțului: „În momentul în care era în comă, eu o rugam și refuza”

Sportivul a urmărit-o prin oraș pe fosta lui parteneră de viață, pe traseul de la locuința tinerei până la prietena sa, scrie Cancan.ro. Totodată, pilotul de curse ar fi încercat să intre peste cele două în casă și, speriată fiind, Isabela a apelat imediat numărul unic de urgență, 112.

Citeste si: Vlad Gherman, cununie civilă ca în filme! Cristina Ciobănașu a fost prezentă la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

Daniel Onoriu ar fi cerut să fie dus la Spitalul Obregia

Totodată, după scandalul de proporții pe care îl făcuse cu doar câteva ore în urmă, atunci când pilotul de curse a încercat să intre în casă peste Isabela și prietena sa, acesta nu s-a lăsat, așa că a mers și în fața blocului tinerei, acolo

unde a țipat și a început un nou scandal.

De precizat este că, de această dată, Daniel Onoriu a fost cel care a sunat la 112, pentru a le spune autorităților că a încălcat ordinul de protecție. Pilotul de curse ar fi cerut, ulterior, să fie dus la Obregia, mai precizează sursa amintită anterior.

Citește și: Isabela l-a reclamat la poliție pe Daniel Onoriu, după ce acesta a încălcat ordinul de restricție. Reacția fostului pilot: „Nu are nicio dovadă”

De asemenea, Daniel Onoriu a făcut chiar și primele declarații în mediul online despre incident, recunoscându-și fapta.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat, m-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze, mă duce la Secția 5, să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.”, a declarat Daniel Onoriu, pe pagina personală de Instagram.

Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri