-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului. Când va naște vedeta? „Este sută la sută…”

Publicat peIn articol:


Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Daniela Crudu a aflat ce sex va avea bebelușul. Viitoarea mămică este foarte fericită, după ce a aflat că va avea exact ce își dorea ea.

Fosta asistentă TV va naște în luna mai a anului viitor.

Daniela Crudu a aflat sexul copilașului

Invitată într-o emisiune TV, Daniela Crudu a dezvăluit care este sexul bebelușului ei. Fosta asistentă TV este însărcinată în 16 săptămâni și a precizat că va fi mămică de fetiță. De asemenea, după cum a mai spus în nenumărate rânduri, numele îi va rămâne Daiana, exact cum și-a dorit încă de când a aflat că este însărcinată.

Citește și: Daniela Crudu a decis ce nume va purta bebelușul ei! Alegerea nu este deloc una întâmplătoare

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.

Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a declarat Daniela Crudu, într-o emisiune TV.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Daniela Crudu a aflat sexul bebelușului.

[Sursa foto: Instagram]

Vedeta va naște în mai

Daniela Crudu va da naștere primului său copil în luna mai a anului următor. Deși primele luni de sarcină au fost foarte dificile, fosta asistentă TV se simte mult mai bine acum.

„Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău.”, a mai spus Daniela Crudu

Bianca Drăgușanu vrea să-i fie nașă copilului Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost colege de platou, dar și foarte bune prietene. Din nefericire, drumul vieții le-au despărțit, dar ele continuă să se susțină în tot ceea ce fac. Inițial, Bianca Drăgușanu a fost neîncrezătoare la vestea sarcinii, însă după ce s-a convins că este real, a felicitat-o pe viitoarea mămică și i-a propus să îi fie nașă copilului ei.

Citește și: Daniela Crudu, adevărul despre veniturile sale, după ce s-a retras din televizune! Din ce își câștigă existența vedeta?!

Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Spynews.ro.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri