0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

Daniela Crudu, apariție la Xtra Night Show, după ce a anunțat că e însărcinată. Detalii despre noua etapă din viața ei: „Îmi doream de mult”

Publicat pe  • Apariția Danielei Crudu la Xtra Night Show
  • Ce a declarat bruneta despre sarcină

La scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată, Daniela Crudu a apărut pentru prima dată la Xtra Night Show cu burtica de gravidă. Fosta asistentă TV a dat noi detalii despre sarcină, tatăl copilului ei și cum s-a schimbat viața sa de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară.

Daniela Crudu, prima apariție însărcinată la Xtra Nigh Show

Echipa Xtra Night Show a filmat-o pe Daniela Crudu chiar la ea acasă, în timp ce viitoarea mămică își intra deja în rolul de femeie de casă. Bruneta își prepara paste arabiata și a dat dovadă de pricepere, descurcându-se foarte bine să răspundă și la întrebări în timp ce finaliza preparatul.

Fosta asistentă TV este într-o relație de un an cu tatăl copilului ei și a dezvăluit că l-a cunoscut la o zi de naștere. Totuși, nu a dorit să dea prea multe detalii despre iubitul ei, pentru că acesta nu este o persoană publică și nu își dorește să fie cunoscut.

În ceea ce privește sarcina, Daniela a mărturisit că pentru ea a fost un vis devenit realitate, dar a fost surprinsă când a văzut testul de sarcină pozitiv, fapt ce sugerează că nu a fost ceva programat în cazul ei. Vedeta nu știe încă dacă va avea băiat sau fată, dar susține că are o presimțire că va fi băiat. În acest caz, a dezvăluit că îi va pune numele David.

Chiar dacă va deveni mamă în primăvara anului viitor, Daniela nu are în plan să-și schimbe radical viața. În continuare, bruneta câștigă bani frumoși din activitatea ei de pe OnlyFans și chiar a arătat în direct locul în care își face majoritatea pozelor pe care le pune pe platformă.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri