21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

De ce nu are Neti Sandu copii + Când se retrage din televiziune: „Este cel mai mare regret al vieții mele”

Publicat peCANCAN.RO: Care este cel mai mare regret al vieții lui Neti Sandu?

Neti Sandu: Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos.

Când se retrage din televiziune

CANCAN.RO: Cum credeți că ați fi fost ca mamă, hiperprotectoare sau genul care l-ar fi lăsat pe copil mai liber?

Neti Sandu: Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii. Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil.

CANCAN.RO: Când ești prea tânăr riști să greșești?

Neti Sandu: Da, că nu știi. Tu crezi că trebuie să-l crești așa cum ai fost crescut tu. Greșit, pentru că se schimbă moda. Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea.

Astrele sunt mereu de partea ei pentru că atunci când  vine cu horoscopul la ProTV, nu există telespectator care să nu o urmărească! Conștiincioasă din fire, s-a întâmplat totuși ca vedeta să nu ajungă la timp la job. Care este însă motivul, l-a dezvăluit chiar Neti Sandu pentru CIAO.RO!

Se spune că perioada facultății umple bagajul nostru cu amintiri de neuitat. Cum vă aduceți aminte de acea perioadă? Erați o studentă populară?

Nu, fiindcă am făcut facultatea fără frecvență. Ne întâlneam doar la examene. Știu că mă vedeam cu colegele și ne duceam în parc, învățam, repetam și fixam materia – asta era plăcerea noastră. Cel mai mult în Parcul Ioanid.

Cum s-a produs eroarea aceea din buletinul dvs privind data nașterii?

Nu este nicio eroare. Când m-am născut, era 00:30 și doctorul i-a recomandat mamei mele să mă treacă în ziua de 24. Nu a fost o eroare, a fost o recomandare, și mama a fost de acord.

Ținând cont că trebuie să vă treziți atât de devreme, vi s-a întâmplat să întârziați vreodată și să nu ajungeți la timp pentru rubrica de la horoscop?

Da, s-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune. Citește tot interviul aici.

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri