7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Debut cu victorie pentru Ianis Hagi în campionatul spaniol

Publicat pe


Nici n-a semnat bine cu Deportivo Alavés, că Ianis Hagi a și debutat la echipa spaniolă. Gruparea internaționalului român s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa celor de la Valencia, într-un meci din etapa a IV-a a campionatului spaniol. Fiul celui poreclit „Regele” a fost introdus pe teren, spre finele partidei, în minutul 87, marcându-și primul său meci în noua ipostază chiar în fața propriilor suporteri.

Cotat la patru milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Ianis Hagi a pierdut prima echipă de la Glasgow Rangers, după un an care l-a pus la mare încercare, iar scoțienii au decis să-l trimită sub formă de împrumut pe fotbalistul de 24 de ani pentru a-și recăpăta ritmul de dinaintea accidentării. Potrivit înțelegerii, jucătorul va evolua la formația spaniolă vreme de un sezon.

Prezentat oficial, în urmă cu câteva zile

 „Vreau să le mulțumesc celor din club și agenților mei, care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici! Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alavés mi-a oferit această posibilitate. Am vorbit cu foști jucători de la Alavés, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu și cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alavés au jucat mulți fotbaliști talentați! Cred că orice poziție în față e OK pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere și voi da totul! Este o responsabilitate pentru mine și o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic, mă simt foarte bine. Port numărul 10 și eu trebuie să creez, să dau pase și să trag. Astea sunt așteptările mele!”, a declarat fotbalistul român la prezentarea sa oficială, în urmă cu câteva zile.

Deportivo Alavés ocupă locul 10 din cele 20 disponibile în La Liga, având două meciuri câștigate și tot atâtea pierdute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!

Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri