3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Denisa Filcea, dezvăluiri din intimitatea relației cu Flick. Cum se comportă Domnul Rimă acum cu soția lui, după ce a apărut primul lor copil

Publicat peIn articol:


Denisa Filcea și Flick  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 3 ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2020, iar pe data de 23 iunie 2022 au devenit părinți pentru prima dată.

Fostul prezentator de radio și soția sa sunt în al nouălea cer de când s-a născut fiica lor și sunt tot timpul în preajma fetiței, având grijă să nu îi lipsească nimic.

Denisa Filcea și Flick, iubire ca în filmele de dragoste

Denisa Filcea și Flick trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor alături de micuța lor. Soția fostului prezentator de radio se simte împlinită și radiază de fericire de când a devenit mămică, asta pentru că și soțul ei îi este alături și o ajută cu fetița.

Denisa Filcea este recunoscătoare pentru relația pe care o are cu Flick și este bucuroasă că îi este alături la fiecare pas și se implică în creșterea fiicei lor.

Citește și: Flick și-a surprins soția la început de săptămână! Ce cadou i-a dăruit Domnul Rimă partenerei sale de viață: „E o săptămână foarte importantă pentru mine”

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citește și: ”Să eviți să ne mai faci greață” Denisa Filcea, criticată dur pentru decolteul adânc. Ce replică a avut soția lui Flick pentru cei care nu-i apreciază stilul

„Foarte important este faptul că am foarte mult ajutor din partea soțului. Fără ajutorul lui nu aș putea. Nu aș putea fi astăzi aici, dacă el nu ar fi acolo, să stea cu fetița. E genul de bărbat pe care mă pot baza că poate să stea cu copilul.”, a declarat Denisa Filcea, în cadrul unei emisiuni TV.

Denisa Filcea și Flick

[Sursa foto: Instagram]

Domnul Rimă își surprinde soția întotdeauna cu cadouri și gesturi romantice

Nu este un secret faptul că Flick își iubește necondiționat soția și o face să se simtă specială în orice moment al zilei. La început de săptămână, știind că urmează niște zile foarte grele pentru Denisa Filcea, fostul prezentator de radio și-a surprins soția cu un buchet mare de trandafiri albi.

Am început foarte frumos și săptămâna aceasta, e o săptămână foarte importantă pentru mine. Flick știe mereu să aducă lumină și iubire în casa noastră.”, a transmis Denisa Filcea, pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu buchetul de trandafiri primit în dar.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri