1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Detaliul scos la iveală de Ioana Tufaru, după decesul cumnatului ei. Fiica Andei Călugăreanu și soțul său s-au confruntat cu o situație halucinantă: „A stat săracul și a luat-o la pas prin fiecare cimitir”

Publicat peIn articol:


Ioana Tufaru și soțul său, Ionuț, au trecut prin momente dificile după ce a murit Florin, cumnatul femeii. Bărbatul și-a pierdut viața la sfârșitul lunii februarie, însă concubina acestuia nu i-a anunțat pe soții Tufaru despre tragedie.

Acum, la nici o lună de la deces, fiica regretatei Anda Călugăreanu scoate la iveală detalii halucinante. Se pare că femeia cu care era într-o relație fratele lui Ionuț ar fi avut un motiv ascuns pentru care nu ar fi anunțat decesul.

Ioana Tufaru și Ionuț au aflat pe rețelele de socializare că Florin a fost înmormântat

Ioana Tufaru este revoltată pentru felul în care s-au produs lucrurile, asta pentru că soțul său a aflat ulterior despre moartea fratelui lui, Florin.
Mai mult decât atât, ei nu l-au putut conduce pe ultimul drum, întrucât concubina bărbatului nu a vrut să dezvăluie acest lucru.

Citește și: Ioana Tufaru, în doliu! Nici acum nu-i vine să creadă că l-a pierdut. Totul s-a întâmplat fulgerător: „Mi-e sufletul sfâșiat de durere. A murit brusc”. Nici soțul ei nu-și revine din șoc

„Soțul Ioanei Tufaru: Aveam o relație bună (n.r.

cu fratele lui), comunicam prin telefon la două, trei zile. Îi era mai greu cu comunicarea lui, că vorbea foarte greu. Ultima oară ne-am văzut față în față înainte de sărbătorile de iarnă.

Ioana Tufaru: Imaginează-ți că au vorbit miercuri și el (n.r cumnatul ei) a murit, Florin. Concubina lui trebuia să ne anunțe, era singura persoană care a fost cu el. El locuia la ea în casă. Ionuț a zis: ‘Nu-l mai sun acum’, pentru că pentru Florin era un efort foarte mare, auzeam prin telefon halul în care tușea, mai mult tușea decât vorbea. Și i-am zis: ‘Nu-l mai suna și tu la două zile, mai lasă-l și tu, la patru zile, că pentru el era efort. A vorbit miercuri așa cum a putut și luni când a sunat (n.r. soțul ei) a răspuns doamna respectivă și zice: ‘Florin nu mai e de sâmbătă’. ‘Aș vrea să vin și eu, că-s fratele lui, să vin la înmormântare’. Și a aflat de pe Facebook că fratele lui deja fusese înmormântat”, au mărturisit soții Tufaru în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

Citeste si: Alocații mai mari pentru o categorie de copii! Despre ce sumă este vorba și când vor intra banii pe card- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a descoperit în canalizarea construită în urmă cu 3 ani, într-o comună din Dâmbovița. „Unii au refuzat să mai stea aici”- stirileprotv.ro

Detalii halucinante după moartea cumnatului Ioanei Tufaru

Mai mult decât atât, fiica regretatei Anda Călugăreanu dezvăluie că femeia cu care locuia cumnatul său ar fi avut un interes financiar pentru care a încercat să ascundă decesul, întrucât aceasta nu era căsătorită cu Florin, astfel nu avea niciun drept la moștenirea sa.

Ioana Tufaru povestește că după ce socrul său a murit, frații moștenitori au vândut apartamentul părintesc, iar banii au fost împărțiți în mod egal. Mai mult decât atât, Florin ar fi cerut și partea fratelui său, sumă pe care i-ar fi înapoiat-o lunar, după cum era înțelegerea.

Mirela Vaida: A avut vreun interes (n.r. concubina să ascundă decesul)?

Citește și: Ioana Tufaru trăiește de pe o zi pe alta, dar nu vrea să-și caute un loc de muncă. Ce venit are fiica Andei Călugăreanu în fiecare lună: „Câștig din ajutorul social”

Citeste si: “Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.” Alex Dima, destăinuiri dureroase despre boala necruțătoare a regretatei sale soții- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 17 martie 2023. Ce sărbătoare este vineri?- stirilekanald.ro

Citeste si: Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi: „Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine” Declarații de ultima ora ale cântăreței- radioimpuls.ro

Ioana Tufaru: Eu zic că da. În momentul când a murit tatăl lui (n.r. soțului ei), ei au vândut apartamentul în care locuia socrul meu și au împărțit suma luată pe apartament. Căzând la mica înțelegere, ca frați, Florin l-a rugat pe Ionuț, i-a zis: ‘Vreau să-mi ridic un teren, să-mi cumpăr o casă, da-mi mie partea ta de bani și-ți dau eu lunar o sumă’. A fost foarte corect, i-a dat cum s-au înțeles în fiecare lună, nu au fost probleme.

Mirela Vaida: Fratele tău nu are moștenitori și nici soție supraviețuitoare, pentru că această concubină nu este soția lui, practic tu ar trebui să moștenești tot (n.r. către soțul Ioanei Tufaru)

Ioana Tufaru: Tocmai d-asta face ea așa, cred. Indiferent care era situația, era fratele lui. A stat săracul (n.r. soțul ei) și a luat-o la pas prin fiecare cimitir, nu era nimeni, nu a găsit un administrator( n.r pentru a găsi mormântul)”, a mai dezvăluit Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru și soțul său, Ionuț

[Sursa foto: Facebook]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri