3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Doliu în lumea muzicii! Coolio, cunoscut în toată lumea pentru piesa „Gangsta’s Paradise”, a murit. Rapperul avea 59 de ani

Publicat pe  • Doliu în lumea muzicii
  • Coolio, cunoscut în toată lumea pentru piesa „Gangsta’s Paradise”, a murit
  • Rapperul avea 59 de ani

Artis Leon Ivey Jr, cunoscut sub numele de Coolio, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Acesta se afla în vizită la un prieten atunci când și-a dat ultima suflare. A fost găsit mort, în baie, în locuința persoanei la care se afla. Anunțul că rapperul american nu mai e printre noi a fost făcut chiar de maganerul său.

Coolio, cunoscut în toată lumea pentru piesa „Gangsta’s Paradise”, a murit

A murit Coolio! Celebrul rapper american devenise cunoscut în anul 1995, pentru piesa „Gangsta’s Paradise”. Vestea că artistul s-a stins din viață a fost dată de vechiul său manager, Jarel Posey, care a confirmat că vedeta a murit în jurul orei locale 17:00.

Rapperul se afla în vizită, în casa unui prieten, atunci când și-a dat ultima suflare. Presa internațională scrie că acesta a mers la baie și, pentru că întârzia să revină, prietenul lui a mers să verifice daca e ok și l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient.

Nu se știe încă exact care a fost cauza morţii rapperului, dar managerul său ar fi declarat pentru presa internațională că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac. Potrivit unor surse, nu au fost găsite droguri sau accesorii pentru droguri la locul morții artistului . Urmează acum să fie făcută o autopsie și un test toxicologic, pentru a fi stabilită cauza oficială a morții.

Cine a fost Coolio

Coolio a devenit cunoscut în toată lumea pentru piesa „Gangsta’s Paradise”, în anul 1995. Melodia a ajuns una dintre cele mai populare melodii rap din toate timpurile, și a fost în topul Billboard Hot 100 timp de trei săptămâni.

Coolio a apărut și în zeci de filme și emisiuni TV de-a lungul carierei sale. El a jucat ca actor în spinoff-ul TV „Dangerous Minds” (1996), „Sabrina the Teenage Witch” (1996), „Batman & Robin” (1997), „The Nanny” (1998), „Tyrone” (1999), „Midnight Mass” (1999), „Charmed” (2002), „Star-ving” (2009), „Futurama” (2001, 2010) și „Gravity Falls” (2012).

Rapperul a fost și în România, și, în urmă cu nouă ani, povestea că s-a simțit la noi în țară ca Michael Jackson.

Citește și: Actor american, mort la 33 de ani. Robert Cormier din ‘Heartland’ și-a găsit sfârșitul în urma unei căzături

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri