-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au deschis o afacere lângă București. Din ce câștigă bani: „Amândurora ne place să gătim”

Publicat peDragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au deschis o afacere lângă București. Din ce câștigă bani fără să depună prea mult efort, doar pasiunea pentru produsele naturale.

Dragos Bucur și Dana Nălbaru și-au cumpărat o casă la țară. Cei doi s-au mutat acolo împreună cu toată familia și se bucură de liniște și de produsele natuarale. Cu toate acestea, s-au gândit și din ce să își câștige existența.

Așadar, Dragos Bucur și Dana Nălbaru și-au deschis o brutărie, în Otopeni, unde, printr altele, fac pâine artizanală.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au deschis o afacere lângă București

”Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacerea familiei.

Actorul a mărturisit și că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa.

”Cică, în momentul în care începi să negociezi timp și nu bani, poți spune că ai îmbătrânit. (râde) Am ce­va ani de când, pentru mine, timpul este mult mai important decât banii și cam toată viața încerc să mi-o aranjez în jurul acestei scale a valorilor, în care timpul petrecut cu ai mei este cel mai prețios. Muncesc pentru că, din păcate, nu am moștenit nimic de la vreo mătușă, dar muncesc doar în pau­zele dintre vacanțe.

Alternez călă­to­riile cu camper-ul, cu munca la casa din livadă. Ambele activități mă ajută să îmi încarc bateriile în moduri di­fe­rite. Îmi place foarte mult să merg pe munte şi ies periodic cu câțiva din­tre colegii din echipa de la „Visuri la cheie”, iar o ieșire din asta de două zile îmi dă energie pentru încă o lună de efort profesional”, mai spus Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară, în satul Moșteni-Greci. Cei doi soți au uimit prin simplitate și prin dorința de a se muta undeva departe de București.

Dana Nălbaru a arătat de această dată ce activități are prin curte. Fosta cântăreață a învățat să facă gem de prune la tuci. Ea se declară fericită pentru alegerea făcută și a împărtășit cu fanii cum arată o zi din viața ei la sat.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune. Dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta așa că doamna Ina, vecină noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere 🤭 căci din acelea avem…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri