29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Dragoș o atacă pe Maria: „Nu își are locul în casă” Ce părere are despre cuplul ei cu George? | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Dragoș, fost concurent în Casa iubirii, invitat în emisiunea Culisele iubirii, prezentată de Bianca Comănici, a vorbit despre cuplurile formate acum în show. După ce a avut mai multe discuții cu Maria în timpul show-ului, Dragoș continuă să o atace pe tânără.

Nu crede în relația acesteia și nici că a venit în emisiune pentru a-și găsi dragostea.

Dragoș nu crede în cuplul Maria-George

Dragoș a părăsit de mult timp competiția, însă are aceeași părere despre Maria. Mai nou, acesta a declarat că nu crede nici în cuplul ei. Fostul concurent consideră că relația cu George nu este bazată pe sentimente reale, ci doar o joacă de copii.
A spus totul în platoul WOWbiz.

„Și-a găsit iubit, dar nu cred în cuplul ei, sincer. Maria nu cred că își are locul în casă. Cred că a venit pentru altceva Maria. A venit și ea să se afirme, poate și puțin partea economică. Asta este părerea mea. Și eu dacă mă sărut acum cu o fată nu înseamnă nimic. E o atracție fizică probabil, un fitil, mai mult de atât nu.

Nu cred că vor rămâne împreună după emisiune. Fac parte din zone diferite, e foarte greu. Nici nu au anii, ea e mică, o văd imatură.”, a declarat Dragoș.

Citeste si: ,,Are concerte pentru că este frumoasă.” Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dragoș nu o mai vede pe Maria în Casa Iubirii

Dragoș susține sus și tare că locul Mariei nu mai este în casă. Acesta crede că cel mai bine ar fi să părăsească competiția, pentru a lăsa pe altcineva real să îi ia locul.

„Eu cred că Maria nu va mai rezista mult în emisiune.
Nu am nimic cu fata, doar că eu nu îi văd locul acolo. Ea nu e pentru așa ceva. În locul ei ar putea să vină o fată care să aibă o evoluție frumoasă, care să se îndrăgostească, să aibă subiecte plauzibile, o fată mai matură. Ține locul unei persoane care ar putea să facă altceva în casă.”
, a mărturisit Dragoș, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri