32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

„E momentul” Decizia luată de Gabriela Cristea, la scurt timp după ce s-a întors din Grecia! Ce se întâmplă în aceste momente cu prezentatoarea TV?! „Cred că merit și eu”

Publicat peIn articol:


Gabriela Cristea se numără printre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare TV din țara noastră. Pe parcursul anilor, vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii, însă pentru acest lucru a muncit foarte mult. Mai mult decât atât, a pus bazele unei familii minunate alături de soțul său, Tavi Clonda, iar din rodul iubirii lor s-au născut și cele două fetițe, Victoria și Iris.

Pentru că este nevoită să-și împartă timpul între carieră și rolul de mămică, Gabriela Cristea a mărturisit că resimte din plin oboseala, tocmai de aceea ar vrea să pună pauză și să se bucure de câteva momente de relaxare.

Gabriela Cristea, decizie importantă cu privire la timpul său liber

Gabriela Cristea este o femeie ocupată, având numeroase proiecte, dar și o familie de care trebuie să aibă grijă.
Cu toate acestea, simte nevoia unei pauze, mai ales în aceste momente, întrucât se află în concediu. Vedeta a mărturisit că până acum s-a apucat de treburile casnice, însă și-a propus să aibă parte și de puțin răsfăț. Tocmai din acest motiv, a hotărât să petreacă momente de relaxare la piscină și să iasă puțin din rutină, mai ales că vrea să profite la maxim de zilele libere.

Citește și: „O clipă de neatenție” Ce s-a întâmplat în casa Gabrielei Cristea, chiar în această dimineață? Tavi Clonda și-a făcut griji pentru fiica lui: „Nu te ai lovit, nu?”

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: Șocul trăit de o femeie când a aflat cine era bărbatul care o suna în timp ce întreținea relații intime- stirileprotv.ro

În final, soția lui Tavi Clonda a precizat că le îndeamnă și pe alte femei să se bucure de concediu și să iasă puțin din rutină și, de ce nu, să lase treburile casnice pentru mai târziu.

Citește și: „Ce urât” Tavi Clonda nu a mai rezistat și le-a dat replica celor care l-au criticat pentru modul în care se afișează în public. Ce le-a transmis artistul internauților

„Sunt în vacanță și m-am tot ocupat de casă și de lucrurile pe care trebuia să le fac și mă simt un pic obosită, poate este momentul să mă odihnesc în adevăratul sens al cuvântului. Aseară am stat până foarte târziu și n-am apucat să spăl vasele, iar pentru astăzi mi-am propus să spăl vasele, să fac niște vinete și să stau doar la piscină. Cred că merit și eu, cred că ar trebui să se gândească toată lumea că și femeile trebuie să se relaxeze în concediu și trebuie să stea și să se odihnească.

Citeste si: „Aveam o frământare. Trebuie să fiu sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Să fiu sănătoasă pentru ea.” Gina Pistol, mărturisiri emoționante pe internet! Vedeta a vorbit despre fiica ei- kfetele.ro

Citeste si: Schimbarea la față 2023: Mesaje creștine pentru această zi sfântă. Ce semnificație are sărbătoarea-…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri