-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

E oficial! Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023. Surpriză uriașă!

Publicat pe


S-a anunțat oficial cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023! Numele lor au fost dezvăluite de prezentatorul Daniel Pavel, într-o emisiune live, transmisă de Pro TV, pe Voyo. Pe listă de 12 vedete se află nume grele din showbiz, foști sportivi, femei frumoase, cântăreți, dar și o cunoscută influenceriță din țara noastră.

Cine sunt cei 12 Faimoși? Foto: colaj/Facebook Survivor Romania/captura voyo

În cadrul unei emisiuni speciale „Survivor – Marea Dezvăluire”, care s-a văzut în exclusivitate pe VOYO, fanii celebrului show de la Pro TV au aflat care sunt cele 12 vedete care merg în Republica Dominicană. 

Lista celor 12 Faimoși de la Survior 2023

Primul nume dezvăluit de pe lista Faimoșilor de la Survivor 2023 a fost Carmen Grebenișan. Celebra influenceriță e pregătită de marea provocare. „Este o luptă cu mine mai degraba si vreau sa imi demonstrez mie că mă pot adapta la orice situație, indiferent de confortul pe care îl am acasă”, a precizat Carmen Grebișan după anunțul făcut joi, 15 decembrie.

Faimoși Survivor România 2023! În ediția specială în care au fost dezvăluite vedetele care pleacă în Dominicană au mai intrat apoi pe scenă: Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă!  

Ce au declarat Faimoșii de la Survivor România 2023

Jorge își lasă nevasta acasă și merge la Survivor 2023

Jorge își lasă nevasta acasă și merge la Survivor 2023

„Pe canapea toți suntem foarte buni. Când mă gândesc la Dominicană pentru mine înseamnă party, all inclusic, acum va fi altă viață. O să dorm în training. Nu o să am nici cămăși, nici sacouri, voi fi eu cum m-a făcut mama.

Am intrat la îngrășare ca să am depozitare înainte să plec în Dominicană. Sunt obișnuit din copilărie, iarna tremuram în casă, vara aveam 30-40 de grade în casă”, a spus Jorge, după anunțul oficial.

Ionuț Iftimoaie intră în echipa Faimoșilor la Survivor 2023

Ionuț Iftimoaie intră în echipa Faimoșilor la Survivor 2023

„Survivor repreznită nu doar o provocare ci foarte multe provocări. Lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară reprezintă o provocare diferită decât provocările pe care le-am avut în ring de-a lungul celor 20 de ani de carieră”, a precizat Ionuț Iftimoaie, un alt membru al Faimoșilor la Survivor 2023.

„Am făcut o grămadă, fizic nu cred că o să am probleme, dar psihic, nici nu știu. Oricât mi-ar plăcea ideea să nu, sunt convins că o să îmi intre în sistemul de operare experiența asta. Sunt pregătit să mâncăm toți nimic. Nu trebuie să te gândești foarte mult la lipsuri. O să am o problemă cu gândacii”, a precizat Doc

„Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor”

Vica Blochina va participa la Survivor România 2023

Vica Blochina va participa la Survivor România 2023

„Am vazut episoadele după ce am semnat și am zis: nu mai vreau să merg! Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor. Este prima oară în viața mea după ce am semnat mă stresez pentru că îmie frică de foarte multe lucruri”, a precizat Vica Blochina

Survivor România 2023, emisiunea care va fi difuzată la Pro TV, va pune din nou față în față două echipe de concurenți care se vor duela în Republica Dominicană. Participanții vor încerca să treacă prin cele mai grele probe pentru a câștigar marele trofeu.

Ediția precedentă a fost câștigată de Alex Delea. Îndrăgitul concurent a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Sursa: click.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri