28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

„E rău acum” Ce se întâmplă cu Loredana, autoarea crimei din Mangalia, după gratii?! Mama tinerei de 18 ani a spus de ce ar fi ajuns fiica ei să își omoare prietena

Publicat peIn articol:


Crima din Mangalia a șocat o țară întreagă. În urmă cu câteva zile, Alina, o tânără de doar 18 ani, a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei, Loredana, alături de care muncea pe litoral.

Cearta celor două fete ar fi pornit de la o gelozie, însă s-a soldat cu un deces. Agresoarea a fost reținută imediat, iar acum se află în spatele gratiilor, unde recent a fost vizitată de mama ei, care a venit tocmai de la Vaslui. 

Mama Loredanei a mers să își viziteze fata în spatele gratiilor, din nou

Loredana ar fi ucis-o pe cea care i-a fost prietenă încă din copilărie, pe fondul unor gelozii.
Cel mai șocant lucru a fost, însă, că după ce a făcut gestul necugetat, a înghesuit trupul neînsuflețit al Alinei într-o valiză, pe care a abandonat-o pe o bancă dintr-un parc din Mangalia, acolo unde a fost găsită de un localnic. Loredana a fost reținută imediat de autorități, iar mai apoi și-a recunoscut fapta și a povestit întregul film al tragediei. După ce victima a fost înmormântată, mama agresoarei a mers, din nou, să își viziteze fiica în arest.

Femeia a mărturisit că a venit tocmai de la Vaslui, ba chiar s-a împrumutat de bani pentru a putea ajunge. Aceasta a povestit pentru  Știrile Kanal D că Loredana regretă ceea ce a făcut, ba chiar este într-o stare deplorabilă în momentul de față. 

Citește și: Alina, tânăra ucisă în Mangalia de cea mai bună prietenă, și-a prevestit moartea?! Ce l-a rugat pe iubitul ei să facă, chiar cu puțin timp înainte de tragedie: „Dacă mor, să iei sicriu din banii mei”

Mama Loredanei: În cuvintele mele: aș spune că-i terminată! Regretă, n-a vrut s-o omoare! E rău acum, regretă.

Reporter: Când ați văzut-o?

Mama Loredanei: Marți!

Reporter: Săptămâna asta mai mergeți la ea?

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Fotomodelul care a purtat pe plajă un bikini minuscul auriu și a întors toate privirile. Dorina a pozat fără inhibiții| FOTO- stirileprotv.ro

Mama Loredanei: Nu, nu, nu. Nu, pentru că de unde atâția bani să mă duc așa?! Doamne ferește! Și-așa am împrumutat ca să mă duc la dânsa”, a mărturisit mama Loredanei.”, a fost discuția pe care mama Loredanei a purtat-o cu un reporter. 

Loredana, criminală datorită traumelor din copilărie

Mama Loredanei a mărturisit că fiica ei a suferit o traumă în urmă cu aproximativ nouă ani, atunci când tatăl ei s-a stins din viață, acesta fiind, spune ea, unul dintre motivele pentru care fiica ei de 18 ani a ajuns în starea în

care se află astăzi. Asemenea prietenei sale Alina, nici aceasta nu a avut o viață prea ușoară, crescând într-o familie cu cinci frați, alături de mamă și fără tată. Pentru agresoarea de la Mangalia urmează expertiza psihiatrică, iar mai apoi dosarul va fi trimis în instanță. 

Reporter: Trauma poate să fie când a murit tatăl ei,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri