12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

El este Răzvan, polițistul care a salvat viața unui bărbat căruia îi luase foc locuința. Agentul a intrat fără să stea pe gânduri în clădirea cuprinsă de flăcări: „A alergat spre locul incendiului”

Publicat peIn articol:


Ghircuș Răzvan Florin a devenit un adevărat erou local după ce a reușit să salveze un bărbat din apartamentul în care acesta locuia și care a luat foc.

Tot incidentul s-a petrecut joi dimineața, în Constanța.

Agentul se afla în autospecială și patrula în momentul în care a observat că dintr-un apartament ieșea fum.

Omul legii a făcut tot ce i-a stat în putință ca să îl salveze pe constănțean.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Fiul Ilenei Ciuculete, la mormântul mamei sale, la 6 ani de la deces. Declarațiile emoționante ale lui Mugurel Sfetcu despre mama regretatei artiste

Citeste si: Două adolescente au fost grav accidentate în Chitila! Una dintre fete, în vârstă de doar 15 ani, se luptă între viață și moarte: „Nici nu mai mișcă”- kanald.ro

Citeste si: Reacția unui bărbat când a descoperit după 6 ani de mariaj că soția cu care are 2 copii este, de fapt, sora sa- stirileprotv.ro

Bărbatul nu voia să iasă din casă, însă omul legii nu s-a dat bătut și l-a convins

Vecinii bărbatului i-au spus polițistului că în apartament se afla un constănțean în vârstă de 45 de ani. Omul era dezorientat și nu voia să părăsească apartamentul pentru că acesta credea cu tărie că în locuință se afla și fratele său.

Agentul nu s-a dat însă bătut și a încercat de mai multe ori să îl facă pe localnic să iasă.

Ulterior, omul s-a lăsat convins să părăsească locuința în care flăcările se întețeau din ce în ce mai tare.

Omul legii nu s-a oprit aici, ci a intrat în scara blocului pentru a-l scoate în siguranță pe constănțean din imobil. În urma acțiunii, agentul a primit câteva îngrijiri medicale iar acum se simte mai bine.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11.15, agentul principal de poliție Ghircuș Răzvan Florin, din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul pe strada Baba Novac din municipiul Constanța.
A observat că, dintr-un apartament situat la parterul unu bloc, iese fum. Polițistul a tras imediat autoturismul pe dreapta, a coborât și a alergat spre locul incendiului. În fața blocului, pe stradă, se aflau mai multe persoane agitate, care arătau spre apartamentul din care ieșea fum.
Polițistul a întrebat dacă este cineva înăuntru și i s-a răspuns că în apartamentul respectiv se află un bărbat.

Citeste si: „I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

Agentul de poliție a apelat imediat SNUAU 112, pentru a sesiza incendiul și a solicita sprijin, apoi s-a apropiat de fereastra deschisă a locuinței și a văzut, în interior, un bărbat, de aproximativ 45 de ani.
Polițistul a strigat la el să iasă din locuință, pentru că fumul devenea din ce în ce mai gros, aerul era irespirabil, iar flăcările amenințau să cuprindă întregul apartament.
Bărbatul refuza, deoarece își căuta fratele bolnav, despre care credea că se află în casă.
În vreme ce pericolul creștea odată cu flăcările, polițistul a reușit să-l convingă pe acesta să se îndrepte spre ieșire. Apoi, a intrat în scara blocului, preluându-l pe bărbatul care tocmai ieșea din locuință.
Acesta a primit îngrijiri medicale de la personalul ambulanței sosite la fața locului, iar acum este în afara oricărui pericol. La fel și fratele bărbatului care, în momentul izbucnirii incendiului, nu se afla în locuință.”, a transmis Corpul Național al Polițiștilor- Constanța, pe Facebook.

Citește și: Soția lui Kobe Bryant a câștigat definitiv procesul împotriva comitatului Los Angeles. Aceasta va primi despăgubiri de aproape 30 de milioane de dolariSursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri